Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: SB-600 pytanie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie SB-600 pytanie

Witajcie.
    Mam pytanie dotyczące Lampy sb-600
    możecie sprawdzić czy lampa ma blokadę przestawienia głowicy jak jest skierowana pionowo w górę??
    pod kątem 90 stopni u mnie się blokuje a nie pamiętam jak było przy pionie. proszę o przypomnienie.
    pozdrawiam,
    FilipeG
    x-t10

Domyślnie

Blokuje się.
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Domyślnie

U mnie się nie blokuje. Blokadę trzeba wciskać tylko by przejść z pozycji na wprost. Oczywiście mowa o regulacji w pionie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    U mnie się nie blokuje. Blokadę trzeba wciskać tylko by przejść z pozycji na wprost. Oczywiście mowa o regulacji w pionie.
    No właśnie... u mnie jest tak samo...czy to jest usterka? nie pamiętam jak była nowa
    x-t10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FilipeG Zobacz posta
    No właśnie... u mnie jest tak samo...czy to jest usterka? nie pamiętam jak była nowa
    Ja mam nową SB-600 i też tak jest. To normalne. Po prostu w pozycji "0" blokada poziomu i pionu wchodzi na swoje miejsce i blokuje głowicę. W pozostałych pozycjach głowica "wskakuje" jakby w takie pozycje, ale nie jest zablokowana na stałe. Chyba wiadomo o co chodzi, nie umiem tego lepiej wytłumaczyć.

Domyślnie

czyli wszystko ok z moją lampką
    dzięki za pomoc
    pozdrawiam,
    FilipeG
    x-t10

Uprawnienia umieszczania postów