Zobacz pełną wersję : [ Portret ] W polu...
streetfighter69
07-07-2009, 23:49
Eksperymentalnie z obrobka, jedna z kilku wersji, ale celowo wrzucam wlasnie ta :) Fotka bez przygotowania, zrobiona podczas chwilowego postoju przy drodze. Ziarno celowe, ciecie przez palce tez :) Mile widziane komentarze.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img14.imageshack.us/img14/8076/mg6786editeditweb.jpg)
Polsar74
08-07-2009, 00:31
zastanawiam się do czego by mi tak obrobiona fotka pasowała... juz wiem - do tomika poezji ... ale chyba tylko tam
:-(
Pokaz ver. color RGB
SADPUNK44
08-07-2009, 00:48
Bardzo asekuracyjnie opisałeś to zdjęcie:)i nie ma do czego się przyp...:)na margi:bardzo podoba mi się taka obróbka,sam wrzuciłem kilka takich "wizji"na Forum,ale mnie pobito publicznie...pzdr
Mr.Reset
08-07-2009, 08:16
Mnie się podoba:)
Choć wolałbym aby kwiatek nie przysłaniał tak bardzo noska bo troszkę dziwnie teraz wygląda...
Pozdrawiam,
Nie eksperymentalna obróbka tylko filtr nik silver do konwersji bw : pobaw sie suwakami w panelu po prawej na drugi raz. Howgh.
uwazam, ze udane dość (mozna cos tam jeszcze w detalach porzeźbić) i jak najbardziej w ramki i do postawienia na biurko.
streetfighter69
08-07-2009, 09:45
Nie eksperymentalna obróbka tylko filtr nik silver do konwersji bw : pobaw sie suwakami w panelu po prawej na drugi raz. Howgh.
Zaziel, a co masz do Nik Silver :P Prawie kazdy tego uzywa przeciez, podobnie jak Color Efex :) Ale mimo wszystko, jest tam sporo wiecej zrobione, niz tylko klikniecie na filtr :) Pozniej wrzuce kolor.
Zaziel, a co masz do Nik Silver :P Prawie kazdy tego uzywa przeciez, podobnie jak Color Efex :) Ale mimo wszystko, jest tam sporo wiecej zrobione, niz tylko klikniecie na filtr :) Pozniej wrzuce kolor.
Jeśli Ci nie przeszkadza, że są dziesiątki tak samo przepuszczonych przez to fot na tym forum i wszystkie są przez to podobne to luz :]