Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: W polu...

Domyślnie W polu...

Eksperymentalnie z obrobka, jedna z kilku wersji, ale celowo wrzucam wlasnie ta Fotka bez przygotowania, zrobiona podczas chwilowego postoju przy drodze. Ziarno celowe, ciecie przez palce tez Mile widziane komentarze.

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

zastanawiam się do czego by mi tak obrobiona fotka pasowała... juz wiem - do tomika poezji ... ale chyba tylko tam

Pokaz ver. color RGB

Domyślnie

Bardzo asekuracyjnie opisałeś to zdjęciei nie ma do czego się przyp...na margi:bardzo podoba mi się taka obróbka,sam wrzuciłem kilka takich "wizji"na Forum,ale mnie pobito publicznie...pzdr
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Mnie się podoba
    Choć wolałbym aby kwiatek nie przysłaniał tak bardzo noska bo troszkę dziwnie teraz wygląda...

Pozdrawiam,

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Nie eksperymentalna obróbka tylko filtr nik silver do konwersji bw : pobaw sie suwakami w panelu po prawej na drugi raz. Howgh.

Domyślnie

uwazam, ze udane dość (mozna cos tam jeszcze w detalach porzeźbić) i jak najbardziej w ramki i do postawienia na biurko.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Nie eksperymentalna obróbka tylko filtr nik silver do konwersji bw : pobaw sie suwakami w panelu po prawej na drugi raz. Howgh.
    Zaziel, a co masz do Nik Silver :P Prawie kazdy tego uzywa przeciez, podobnie jak Color Efex Ale mimo wszystko, jest tam sporo wiecej zrobione, niz tylko klikniecie na filtr Pozniej wrzuce kolor.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Zaziel, a co masz do Nik Silver :P Prawie kazdy tego uzywa przeciez, podobnie jak Color Efex Ale mimo wszystko, jest tam sporo wiecej zrobione, niz tylko klikniecie na filtr Pozniej wrzuce kolor.
    Jeśli Ci nie przeszkadza, że są dziesiątki tak samo przepuszczonych przez to fot na tym forum i wszystkie są przez to podobne to luz :]

Uprawnienia umieszczania postów