Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Czarne domy
malasana
05-07-2009, 20:39
Ze szlaku czarnej architektury... Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/negra01.jpg)
Mark Kowalczyk
05-07-2009, 21:59
Zdjęcie i obiekt ok.
peludito
06-07-2009, 01:20
Aj, zazdroszczę Ci tych miejscówek... Foto fajne, ale wydaje mi się, że trochę leci w prawo - milimetry, które powodują, że chata wydaje się pochylać frontem do ulicy.
pzdr
malasana
06-07-2009, 07:06
Aj, zazdroszczę Ci tych miejscówek... Foto fajne, ale wydaje mi się, że trochę leci w prawo - milimetry, które powodują, że chata wydaje się pochylać frontem do ulicy.
pzdr
To nie zludzenie, ta chata pochylala sie frontem do ulicy. te domy sa 'ulozone' z kawalkow skal, zab czasu jest bezlitosny - chwieja sie na wszystkie strony:)
andrzejp
06-07-2009, 09:40
pzdr
Ha, ha Chciałem właśnie napisać czy przypadkiem nie jest to ząb czasu a tu masz,
malasana pisze co i jak.
Ładnie, podobają mi się takie "kamyczki", stare domy, chaty, mają coś w sobie.
Myślę, że wyciągnąłeś z tej chaciny, więcej detali, choć jak piszesz domy,
to pokaż więcej tych staroci.
Odrobine nie pasuje mi rozlazenie sie domku w kadrze, ale skoro to zab czasu to wybacze :D do tego ten turbokrzak na srodku ;) ale calosc sprawia pozytywne wrazenie, wiec zle nie jest ;)
Taka zabudowe mozna tez trafic w Chinach, np w Qingyan kolo Guiyangu, polecam :D
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to kwiaty, ale rozumiem że tak tam było :mrgreen:
malasana
06-07-2009, 17:45
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to kwiaty, ale rozumiem że tak tam było :mrgreen:
No nie da sie ukryc, a scinac wolalem nie ryzykowac:) Swoja droga osobiscie uwazam, ze jest to element ozywiajacy ten kadr.
Dzieki za odwiedziny!
Jak zawsze miło popatrzyć :-)
Również uważam, że kwiatki dodają uroku i ożywiają. Zacny kadrzyk i miła obróbka.
kwiaty sprawiają, że fota jest wyjątkowa :)
andrzejp
06-07-2009, 19:59
No nie da sie ukryc, a scinac wolalem nie ryzykowac:) Swoja droga osobiscie uwazam, ze jest to element ozywiajacy ten kadr.
Dzieki za odwiedziny!
Dokładnie jak piszesz a ponadto akurat te kwiatki:-D pasują do tej chaciny.
Bardzo fajne.. ale gdybys tak pozwolil aby ten dach po prawej stronie mogl sobie opasc.. Nie wiem co tam dalej bylo ale chyba ciekaweij byloby nie ciac dom po praewej przez srodek tylko na jego koncu. Moze masz i takie ujecie? Jesli tak to pokaz, prosze.
Pzdr.
malasana
07-07-2009, 07:16
Bardzo fajne.. ale gdybys tak pozwolil aby ten dach po prawej stronie mogl sobie opasc.. Nie wiem co tam dalej bylo ale chyba ciekaweij byloby nie ciac dom po praewej przez srodek tylko na jego koncu. Moze masz i takie ujecie? Jesli tak to pokaz, prosze.
Pzdr.
Musze sprawdzic:) Byc moze mam taki, kadr...
podoba mi sie - jak zwykle swietne kolorki
nooo "miszczuniu" - super ! :-D
tylko może ta ramka za gruba ...
Musze sprawdzic:) Byc moze mam taki, kadr...
No i co? Znalazles? Bo ja tu czekam i czekam..
malasana
14-07-2009, 08:15
No i co? Znalazles? Bo ja tu czekam i czekam..
No i nie mam niestety... Moze jeszcze sie tam wybiore kiedys, o bardziej sprzyjajacej porze roku, np w listopadzie:) Wtedy bede pamietac o Twojej sugestii.