Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Czarne domy

Domyślnie Czarne domy

Ze szlaku czarnej architektury... Zapraszam!

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Zdjęcie i obiekt ok.

Domyślnie

Aj, zazdroszczę Ci tych miejscówek... Foto fajne, ale wydaje mi się, że trochę leci w prawo - milimetry, które powodują, że chata wydaje się pochylać frontem do ulicy.
    pzdr
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peludito Zobacz posta
    Aj, zazdroszczę Ci tych miejscówek... Foto fajne, ale wydaje mi się, że trochę leci w prawo - milimetry, które powodują, że chata wydaje się pochylać frontem do ulicy.
    pzdr
    To nie zludzenie, ta chata pochylala sie frontem do ulicy. te domy sa 'ulozone' z kawalkow skal, zab czasu jest bezlitosny - chwieja sie na wszystkie strony
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peludito Zobacz posta
    pzdr
    Ha, ha Chciałem właśnie napisać czy przypadkiem nie jest to ząb czasu a tu masz,
    malasana pisze co i jak.
    Ładnie, podobają mi się takie "kamyczki", stare domy, chaty, mają coś w sobie.
    Myślę, że wyciągnąłeś z tej chaciny, więcej detali, choć jak piszesz domy,
    to pokaż więcej tych staroci.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Odrobine nie pasuje mi rozlazenie sie domku w kadrze, ale skoro to zab czasu to wybacze do tego ten turbokrzak na srodku ale calosc sprawia pozytywne wrazenie, wiec zle nie jest

Taka zabudowe mozna tez trafic w Chinach, np w Qingyan kolo Guiyangu, polecam

Domyślnie

Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to kwiaty, ale rozumiem że tak tam było

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to kwiaty, ale rozumiem że tak tam było
    No nie da sie ukryc, a scinac wolalem nie ryzykowac Swoja droga osobiscie uwazam, ze jest to element ozywiajacy ten kadr.
    Dzieki za odwiedziny!

Domyślnie

Jak zawsze miło popatrzyć

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów