Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W porcie....
.....zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img35.imageshack.us/img35/6986/dsc3566kkopia5r.jpg)
pozdrawiam :-D
Al Koholik
03-07-2009, 21:05
Jest dobrze. Kadr jest świetny. Reszta nie gorsza.
Musze poćwiczyć foty pod słońce bo jak widzę warto.
Już o tym mówią w telewizorze - byłam pewna, że zaraz coś pokażesz (Ty to masz szczęście do miejsca). Zdjęcie bardzo ciekawie złapane (cienie pięknie pasują do kompozycji). Podoba się bardzo :) Czekam niecierpliwie na następne z serii.
viper345
03-07-2009, 21:20
No piknie jest!
ładnie jak zawsze takie klimaty morskie mi odpowiadaja bardzo
barbi Już o tym mówią w telewizorze
a oczym mówia ???
..... byłam pewna, że zaraz coś pokażesz (Ty to masz szczęście do miejsca).......
witaj Barbi - powiem Ci ze to nie szczeście to celowo i z zamysłem wybrana miejscówka - w Gdyni jest zlot zaglowców, z całego niemalze swiata, razem z Viperen 345 walczylismy wczoraj od 1 00 do 6 00 rano i wbrew pozorom nie mam wcale rewelacyjnych zdjęć - foci sie bardzo trudno, zewsząd coć włazi w kadr, ciasno na nabrzezach, dodatkowo magazyny, kontenery, mnóstwo rozstawionych namiotów np.na te okazję otwartych jadłodajni, nie wspomnę o dziesiątkach fotografów - wszystko to przeszkadza wypracowac czysty kadr a chciałoby sie bo jednostki sa piękne - dzisiaj jadę ponownie zobaczymy czy coś z tego się wylęgnie
pozdrawiam :-D
a oczym mówia ???
Właśnie przed chwilą odpowiedział HARB.
HARB- I tak dasz radę - nie ... kryguj się tylko dawaj następne :)
Co Ci tak ziarnem na gorze sypnelo?
Kadrowo fajnie, ale jakosciowo jakos marnie, nie wiem czego to wina...
Szkoda, że nie dałeś na 2 ekspozycje bo po tym co niebie się dzieje warto było powalczyć. I żeby nie było, szumik to jedyny mankament tego zdjęcia bo jest na prawdę przyjemne.
Szumik się pojawił, a tak poza tym to nie jest źle.
borregaard
04-07-2009, 07:43
Szumik,szumik...a jak bez niego znad morza.?..:-D
Bardzo fajne zdjęcie.
wojtek6308
04-07-2009, 07:55
Ładne zdjęcie :)
Mi odpowiada tak jak jest, wydaje mi się, że z zamierzenia zdjęcie nie miało byc powyciągane z cieni , tylko dawać ładny zarys statku na tle fajnego nieba. Mz fajnie sobie z tym poradziłeś. Szum mi nie przeszkadza:)
Kadr bardzo dobry..
Ale na tle dominującego, pięknie wyciągniętego nieba, sylweta żaglowca pogrążona w cieniu traci na plastyczności.
pozdr...
Mi się podoba tak jak jest. Ładna praca.
GUINNESSts
04-07-2009, 10:02
Ładne jakie jest. Mysle, ze tez dobrze wypadloby w stylu starej fotografii.
Pablo 77
04-07-2009, 15:10
Mi się podoba tak jak jest. Ładna praca.
Podpisuję się:)