Szukaj
Jest dobrze. Kadr jest świetny. Reszta nie gorsza.
Musze poćwiczyć foty pod słońce bo jak widzę warto.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Już o tym mówią w telewizorze - byłam pewna, że zaraz coś pokażesz (Ty to masz szczęście do miejsca). Zdjęcie bardzo ciekawie złapane (cienie pięknie pasują do kompozycji). Podoba się bardzoCzekam niecierpliwie na następne z serii.
No piknie jest!
ładnie jak zawsze takie klimaty morskie mi odpowiadaja bardzo
a oczym mówia ???barbi Już o tym mówią w telewizorze
witaj Barbi - powiem Ci ze to nie szczeście to celowo i z zamysłem wybrana miejscówka - w Gdyni jest zlot zaglowców, z całego niemalze swiata, razem z Viperen 345 walczylismy wczoraj od 1 00 do 6 00 rano i wbrew pozorom nie mam wcale rewelacyjnych zdjęć - foci sie bardzo trudno, zewsząd coć włazi w kadr, ciasno na nabrzezach, dodatkowo magazyny, kontenery, mnóstwo rozstawionych namiotów np.na te okazję otwartych jadłodajni, nie wspomnę o dziesiątkach fotografów - wszystko to przeszkadza wypracowac czysty kadr a chciałoby sie bo jednostki sa piękne - dzisiaj jadę ponownie zobaczymy czy coś z tego się wylęgnie
pozdrawiam![]()
Co Ci tak ziarnem na gorze sypnelo?
Kadrowo fajnie, ale jakosciowo jakos marnie, nie wiem czego to wina...
Szkoda, że nie dałeś na 2 ekspozycje bo po tym co niebie się dzieje warto było powalczyć. I żeby nie było, szumik to jedyny mankament tego zdjęcia bo jest na prawdę przyjemne.
Skontaktuj się z nami