Zobacz pełną wersję : HotPixel
fotoMichal
28-06-2009, 21:54
Zauważyłem na fotkach 3hotpixele ... dwa dość mocne, jeden słaby
co teraz? aparat na gwarancji.
bawić się w serwis? czy żyć dalej :D
TristisAnima
29-06-2009, 00:20
No jak Ci nie przeszkadza to zostaw a jak przeszkadza to serwis :) sam musisz zdecydować :p. Tak dla wiadomości mapowanie jest za free i robią to od ręki, tak więc gwarancja niepotrzebna.
velaskez
29-06-2009, 00:50
Michał...a myślałem, że jesteś dużym forumowiczem :-P Ja mam ich spooooro i to różnokolorowych:D Lecę dalej, dopóki nie odwiedzę podstępu.
killym dziada :) a na serio to jak Ci mocno przeszkadzają to daj do mapowania a jak możesz z tym żyć to olej
fotoMichal
29-06-2009, 15:12
Michał...a myślałem, że jesteś dużym forumowiczem :-P Ja mam ich spooooro i to różnokolorowych:D Lecę dalej, dopóki nie odwiedzę podstępu.
oj :P zapytać chciałem, bo mi się szukać nie chciało, ale może podjade na postępu bo będę akurat w czwartek w wawie
koziołek_matołek
30-06-2009, 13:25
Ja bym zostawiła. Nie bawię się w serwisy jeżeli chodzi o pixele. Zawsze jest ryzyko, że dostaniesz wymieniony aparat z większą ilością pixeli;) Poza tym wiąże się to z długim oczekiwaniem albo na nowy aparat, albo na serwisowany ;) Na Twoim miejscu zaprzyjaźniłabym się z nimi, a jeśli przeszkadzają na tyle, to potraktowałabym je PSem ;)