offeath
20-06-2009, 11:35
Panowie, jestem w potrzebuje, znaczy muszę wybrać torbę bo obecna jest za mała i już się pruje, pęka.
A chodzi mi taki o to zestaw:
Nikon d200+grip i założona sigma 24-70
Nikkor 50
Nikkor 18-135
Sigma 10-20 + 70-200(w bliskich, wakacyjnych planach)
SB-800
Praktica + helios 50
Revuenon 28
Koszyk na baterie z gripa + 2 komplety akumulatorków.
Kilka podstawowych kabli, filtrów i innych pierdół.
Może ktoś ma podobny zestaw, np gabarytowo i mógłby na podstawie własnego doświadczenia polecić coś dobrego...
A poza tym, fajnie by było żeby była wyjątkowo nie przemakalna(plus mojej obecnej torby), miała jakieś "fajne bajery" typu, mniejsza klapka żeby wyciągnąć obiektyw(+ dla hamy), paski na statyw czy inne pierdoły, ale te użyteczne;)
A i oczywiście cena... wolałbym nie przekraczać 300 pln(margines), znajdzie się coś w tej cenie wartego uwagi?
A chodzi mi taki o to zestaw:
Nikon d200+grip i założona sigma 24-70
Nikkor 50
Nikkor 18-135
Sigma 10-20 + 70-200(w bliskich, wakacyjnych planach)
SB-800
Praktica + helios 50
Revuenon 28
Koszyk na baterie z gripa + 2 komplety akumulatorków.
Kilka podstawowych kabli, filtrów i innych pierdół.
Może ktoś ma podobny zestaw, np gabarytowo i mógłby na podstawie własnego doświadczenia polecić coś dobrego...
A poza tym, fajnie by było żeby była wyjątkowo nie przemakalna(plus mojej obecnej torby), miała jakieś "fajne bajery" typu, mniejsza klapka żeby wyciągnąć obiektyw(+ dla hamy), paski na statyw czy inne pierdoły, ale te użyteczne;)
A i oczywiście cena... wolałbym nie przekraczać 300 pln(margines), znajdzie się coś w tej cenie wartego uwagi?