Zobacz pełną wersję : Plik wymiany, cache dla PS'a
velaskez
03-06-2009, 23:12
Gdzie się znajduje to g****. K***** mnie taka bierze, co 2-3 dni muszę wyczyścić dysk bo mam w sumie tylko 1GB wolnego na C. Jak przenieść plik wymiany i cache dla PS/NX2 na inną partycję? Pomóżcie bo zwariuję...
Edit -> Preference -> Performance -> Scratch disks
Z tego co mi wiadomo to zaznacz inna partycję + restart PSa. Powinno pomóc - jeśli palnąłem głupotę, niech mnie ktoś poprawi :)
ja to sobie czyszcze kompa raz na pare dni Ccleanerem i jest git
velaskez
04-06-2009, 15:33
Z tego co mi wiadomo to zaznacz inna partycję + restart PSa. Powinno pomóc - jeśli palnąłem głupotę, niech mnie ktoś poprawi :)
Nie mam tego w Preference. To PS CS2.
Musi tam gdzieś być cos takiego. Przeszukaj PREFERENCES. Może sekcji w PLUGINS - SCRATCH DISKS.
Witam
Za jakies 3 godzinki bede w domu, to sprawdze dokladnie i podesle info na temat tej lokalizacji.
wystarczy podczas uruchamiania PS przytrzymać "CTRL+SHIFT+ALT" - wyskoczy zapytanie czy aby na pewno usunąć - oczywiście potwierdzamy.
Nie palnales, masz racje :)
Nie mam tego w Preference. To PS CS2.
Musisz miec ja uzywam CS2 i stoi jak byk - "Performance".
velaskez
05-06-2009, 03:31
Ok, już znalazłem:D