Gdzie się znajduje to g****. K***** mnie taka bierze, co 2-3 dni muszę wyczyścić dysk bo mam w sumie tylko 1GB wolnego na C. Jak przenieść plik wymiany i cache dla PS/NX2 na inną partycję? Pomóżcie bo zwariuję...
Szukaj
Gdzie się znajduje to g****. K***** mnie taka bierze, co 2-3 dni muszę wyczyścić dysk bo mam w sumie tylko 1GB wolnego na C. Jak przenieść plik wymiany i cache dla PS/NX2 na inną partycję? Pomóżcie bo zwariuję...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Edit -> Preference -> Performance -> Scratch disks
Z tego co mi wiadomo to zaznacz inna partycję + restart PSa. Powinno pomóc - jeśli palnąłem głupotę, niech mnie ktoś poprawi![]()
Taki jeden z takim okrągłym i jeszcze takie coś.
Musi tam gdzieś być cos takiego. Przeszukaj PREFERENCES. Może sekcji w PLUGINS - SCRATCH DISKS.
Wszyscy mają Nikosie. Mam i Ja
ja to sobie czyszcze kompa raz na pare dni Ccleanerem i jest git
Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6
Witam
Za jakies 3 godzinki bede w domu, to sprawdze dokladnie i podesle info na temat tej lokalizacji.
Korpus z gripem + 3 stałki + 3 zoomy + jakaś lampa
poszlo na priv![]()
Korpus z gripem + 3 stałki + 3 zoomy + jakaś lampa
wystarczy podczas uruchamiania PS przytrzymać "CTRL+SHIFT+ALT" - wyskoczy zapytanie czy aby na pewno usunąć - oczywiście potwierdzamy.
trochę gratów
Ok, już znalazłem![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami