Zobacz pełną wersję : [ Portret ] dzieciak...
Witam
Ustrzelone podczas sesji... taki maly chlopiec stal i sie przygladal...
no i cyknalem :)
podoba sie ??
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/05/3573472007_533c44770c_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3356/3573472007_533c44770c_o.jpg)
Super kadr. Ale jakoś mi się tak smutno robi, jak patrzę na tego chłopca (co oczywiście nie jest wadą zdjęcia - wzbudza emocje i o to chodzi). Sam sobie biedny stoi, na bosaka, nie ma z kim się bawić, jeszcze z zazdrością spogląda na Twoje fajne zabawki. Tę "smutność" dodatkowo podkreśliłeś obróbką. Bardzo dobre zdjęcie.
Tylko nie wiem, czy dobrze widzę, ale wokół głowy chłopca chyba jest aureolka...
z tylu przechodzila osoba w jasnym ubraniu i tak to wyszlo w kolorze jest bardziej widoczne
Zgadzam się że to bardzo dobre foto ale bardzo smutne...
Nie każde zdjęcie musi być wesołe. Czy wesołe czy smutne, ważne że wzbudza emocje a to zdjęcie bez wątpienia takie jest. Duży plus!
No oczywiście, że tak, przecież to samo napisałem w pierwszym swoim poście.
Może ja jakiś skrzywiony emocjonalnie jestem, ale na tego rodzaju zdjęcia patrzę przez pryzmat mojego malucha (mniej więcej w podobnym wieku, co chłopiec na zdjęciu Hanibala). I jak patrze na takiego zasmuconego szkraba, od razu oczyma wyobraźni widzę tam mojego synka. Wiesz, rozumiesz... ;)
A im dłużej patrze na to foto, to coraz bardziej mi się podoba. Pomimo tego smutku i pomimo tego, że podobało mi się od samego początku.
podoba mi sie bardzo :) do pełni szczęścia brakuje mi tylko to, że w tle widać ludzi, gratuluje i pozdrawiam.
świetne, ale widziałbym ciut więcej góry - tak by jeszcze bardziej uwidocznić "małość" szkraba :D
Niemniej, ładnie hani :D
zkrzysztof
29-05-2009, 14:36
super, wyraz twarzy chłopca też
świetne, ale widziałbym ciut więcej góry - tak by jeszcze bardziej uwidocznić "małość" szkraba :D
Niemniej, ładnie hani :D
no on stal dosc daleko... wiec stwierdzilem ze toche go wytne, ale gory ( i dolu ) to u nas pod dostatkiem w tym zdjeciu...
jednak przy szerszym kadrze wydawalo mi sie ze chlopiec ginie... w tej trawie i w tych ludziachz tylu...
ale ok dziekuje za odwiedziny
Ogólnie całkiem fajnie - nawet z tymi podkrążonymi oczami wygląda na spłakanego. Ja również zdecydowanie wolałabym więcej góry. Trochę mnie drażni tytuł bo nie lubię słowa "dzieciak" (wolę "dziecko"), ale to już moje marudzenie.
kurcze jak juz koffee pisze mi o gorze to juz robie z góra... zaraz wsadze update :)
Leatherface
29-05-2009, 17:10
Bardzo fajna fotka, dzieciak dobrze zapozował ;)
Dla mnie wypasieone. Mina superowa taka jaką miał ochotę zrobić.