Witam
Ustrzelone podczas sesji... taki maly chlopiec stal i sie przygladal...
no i cyknalem
podoba sie ??
Szukaj
Witam
Ustrzelone podczas sesji... taki maly chlopiec stal i sie przygladal...
no i cyknalem
podoba sie ??
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Super kadr. Ale jakoś mi się tak smutno robi, jak patrzę na tego chłopca (co oczywiście nie jest wadą zdjęcia - wzbudza emocje i o to chodzi). Sam sobie biedny stoi, na bosaka, nie ma z kim się bawić, jeszcze z zazdrością spogląda na Twoje fajne zabawki. Tę "smutność" dodatkowo podkreśliłeś obróbką. Bardzo dobre zdjęcie.
Tylko nie wiem, czy dobrze widzę, ale wokół głowy chłopca chyba jest aureolka...
z tylu przechodzila osoba w jasnym ubraniu i tak to wyszlo w kolorze jest bardziej widoczne
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zgadzam się że to bardzo dobre foto ale bardzo smutne...
Nie każde zdjęcie musi być wesołe. Czy wesołe czy smutne, ważne że wzbudza emocje a to zdjęcie bez wątpienia takie jest. Duży plus!
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
No oczywiście, że tak, przecież to samo napisałem w pierwszym swoim poście.
Może ja jakiś skrzywiony emocjonalnie jestem, ale na tego rodzaju zdjęcia patrzę przez pryzmat mojego malucha (mniej więcej w podobnym wieku, co chłopiec na zdjęciu Hanibala). I jak patrze na takiego zasmuconego szkraba, od razu oczyma wyobraźni widzę tam mojego synka. Wiesz, rozumiesz...![]()
A im dłużej patrze na to foto, to coraz bardziej mi się podoba. Pomimo tego smutku i pomimo tego, że podobało mi się od samego początku.
Super.
podoba mi sie bardzodo pełni szczęścia brakuje mi tylko to, że w tle widać ludzi, gratuluje i pozdrawiam.
D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,
świetne, ale widziałbym ciut więcej góry - tak by jeszcze bardziej uwidocznić "małość" szkraba
Niemniej, ładnie hani![]()
super, wyraz twarzy chłopca też
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami