PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agnieszka - "darksajdowo"

Vooda
25-05-2009, 10:55
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

superkomornik
25-05-2009, 11:19
Nie podchodzi mi ten pomysł :( Te ciemne oczodoły...nie gra to ze stylizacją (tymi przyklejonymi guziczkami). Ale ja sie nie znam ;)

Vooda
25-05-2009, 11:22
szczerze mówiąc to mi tez nie pasi :) - stylizacja była robiona pod coś innego, ale w międzyczasie chciałem pobawić się światłem. Chcę tylko znać Wasze opinie.

Pozdrawiam

superkomornik
25-05-2009, 11:25
To daj może coś z innego z serii. Chyba nie zrobiłeś tylko jednego zdjęcia? :)

anaisoko8
25-05-2009, 11:27
A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka:) ,takie oczy wychodzące z ciemności:)

Vooda
25-05-2009, 11:27
dwa :D - żartuję - może coś dorzucę, ale to już pod innym tytułem. :) - będzie bardziej cukierkowo/sielankowo/zielono

"A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka ,takie oczy wychodzące z ciemności"

To już kwestia tego co kto miał w głowie w danej chwili :) - oczywiście technicznie do zrobienia - ja widziałem coś takiego - może faktycznie z jasnymi oczami lepiej - nie wiem nie wnikam.
Dawno nic nie wrzucałem - muszę co jakiś czas o sobie przypomnieć :)

Vooda
25-05-2009, 11:55
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

eee takie tam ble :)

motylanoga
25-05-2009, 14:45
Dark side wyszedł na taki mhroczny i klimatyczny jak większość mhrocznych i klimatycznych portretów u emo-nastolatków z małpkami. Jego poziom to jakiś milion lat świetlnych za Tobą.

Kolor jest boski!

Vooda
25-05-2009, 17:00
motylanoga - nie obrażaj mnie to ja jestem emo nastolatkiem z małpką. A takie jak Ty przebijam szpilką na zdjęciach buuu - jak będziesz niegrzeczna to zamienię zdjęcie na kolorowe !

a poważnie to zdjęcie jest mroczne, ale mi się nie podoba.

Kolor - też mi się nie podoba.

Vespalock
26-05-2009, 22:20
A mnie się podoba koment. Motylej :D Jak większość jej wypowiedzi trafia w sedno problemu.
Kolor rewelka!

missbizarre
27-05-2009, 10:31
kolor oczywiście najlepszy, ale to bw też niczego sobie, przeszkadzają mi tylko "guziczki" z boku, zakłócają jakąś tam symetrie fotki :)

motylanoga
27-05-2009, 12:54
a poważnie to zdjęcie jest mroczne, ale mi się nie podoba.

Kolor - też mi się nie podoba.

Ych? Czemu pokazujesz zdjęcia, które Ci się nie podobają? Rozumiem, że można nie być przekonanym do jakiejś obróbki czy cięcia, ale tak ogólnie? Zawsze mi się wydawało, że gdy zdjęcie się nie podoba autorowi to robi delete i po sprawie. Dopiero fotki, które w jakiś tam sposób wpadły mu w oko idą na światło dzienne i warsztat. Oczywiste mi się wydaje, że gdy jesteśmy zadowoleni z jakiegoś zdjęcia to pokazujemy je innym by się pochwalić, ew. dowiedzieć co w tym naszym idealnym kadrze można poprawić. Jeśli nie jesteśmy pewni "wersji" (obróbka, kadr) to pokazujemy aby poznać opinię innych i pomóc sobie tym w decyzji. Ale gdy fotki nie podobają się autorowi? Co jak nagle się okaże, że podobają się wszystkim? Będzie na przekór sobie robił zdjęcia, które mu się nie podobają, ale podobają innym? Czy oleje tłum i dalej będzie robił takie a nie inne zdjęcia, zdając sobie sprawe, że są ładne tylko dla niego.

Dobra, zaczynam się zapętlać. ;) Zdziwiłeś mnie po prostu :)