//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-09-2025 o 11:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Nie podchodzi mi ten pomysłTe ciemne oczodoły...nie gra to ze stylizacją (tymi przyklejonymi guziczkami). Ale ja sie nie znam
![]()
szczerze mówiąc to mi tez nie pasi- stylizacja była robiona pod coś innego, ale w międzyczasie chciałem pobawić się światłem. Chcę tylko znać Wasze opinie.
Pozdrawiam
To daj może coś z innego z serii. Chyba nie zrobiłeś tylko jednego zdjęcia?![]()
A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka,takie oczy wychodzące z ciemności
![]()
......uczeń praktyki. D80.
dwa- żartuję - może coś dorzucę, ale to już pod innym tytułem.
- będzie bardziej cukierkowo/sielankowo/zielono
"A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka ,takie oczy wychodzące z ciemności"
To już kwestia tego co kto miał w głowie w danej chwili- oczywiście technicznie do zrobienia - ja widziałem coś takiego - może faktycznie z jasnymi oczami lepiej - nie wiem nie wnikam.
Dawno nic nie wrzucałem - muszę co jakiś czas o sobie przypomnieć![]()
//EDIT
eee takie tam ble![]()
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-09-2025 o 11:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Dark side wyszedł na taki mhroczny i klimatyczny jak większość mhrocznych i klimatycznych portretów u emo-nastolatków z małpkami. Jego poziom to jakiś milion lat świetlnych za Tobą.
Kolor jest boski!
motylanoga - nie obrażaj mnie to ja jestem emo nastolatkiem z małpką. A takie jak Ty przebijam szpilką na zdjęciach buuu - jak będziesz niegrzeczna to zamienię zdjęcie na kolorowe !
a poważnie to zdjęcie jest mroczne, ale mi się nie podoba.
Kolor - też mi się nie podoba.
A mnie się podoba koment. MotylejJak większość jej wypowiedzi trafia w sedno problemu.
Kolor rewelka!
Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach
Skontaktuj się z nami