Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Agnieszka - "darksajdowo"

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-09-2025 o 11:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Nie podchodzi mi ten pomysł Te ciemne oczodoły...nie gra to ze stylizacją (tymi przyklejonymi guziczkami). Ale ja sie nie znam
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

szczerze mówiąc to mi tez nie pasi - stylizacja była robiona pod coś innego, ale w międzyczasie chciałem pobawić się światłem. Chcę tylko znać Wasze opinie.

Pozdrawiam

Domyślnie

To daj może coś z innego z serii. Chyba nie zrobiłeś tylko jednego zdjęcia?
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka ,takie oczy wychodzące z ciemności
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

dwa - żartuję - może coś dorzucę, ale to już pod innym tytułem. - będzie bardziej cukierkowo/sielankowo/zielono

"A mnie się podoba, ale lepsze by było z rozjaśnionymi oczami,bielusieńkie białka ,takie oczy wychodzące z ciemności"

To już kwestia tego co kto miał w głowie w danej chwili - oczywiście technicznie do zrobienia - ja widziałem coś takiego - może faktycznie z jasnymi oczami lepiej - nie wiem nie wnikam.
    Dawno nic nie wrzucałem - muszę co jakiś czas o sobie przypomnieć

Domyślnie

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

eee takie tam ble
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-09-2025 o 11:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Dark side wyszedł na taki mhroczny i klimatyczny jak większość mhrocznych i klimatycznych portretów u emo-nastolatków z małpkami. Jego poziom to jakiś milion lat świetlnych za Tobą.

Kolor jest boski!
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

motylanoga - nie obrażaj mnie to ja jestem emo nastolatkiem z małpką. A takie jak Ty przebijam szpilką na zdjęciach buuu - jak będziesz niegrzeczna to zamienię zdjęcie na kolorowe !

a poważnie to zdjęcie jest mroczne, ale mi się nie podoba.

Kolor - też mi się nie podoba.

Domyślnie

A mnie się podoba koment. Motylej Jak większość jej wypowiedzi trafia w sedno problemu.
    Kolor rewelka!
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów