Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Sesja z Adą.

Domyślnie Sesja z Adą.

Witam,

Zapraszam do obejrzenia sesji dla pisma Generation Fitness ( docelowo miała być coś jak by na okładka, na pewno będzie użyte w celach promocyjnych ).

Asysta: Soledad
    Asysta i Backstage: Dyziek
    Wizaż: Ewika

1.

2.

3.

4.

Więcej zdjęć z tej sesji na mojej stronie www.mariuszlinkiewicz.pl zapraszam również do obejrzenia filmu z Backstage autorstwa Dyźka ( dziękuję Tomek!!! ) a mojego motażu .

Dziękuję i pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

za kolegą wyżej 2 i 4 najlepsze , jedynkę widzałbym tylko w koszulce byłoby fajne zestawienie kolorów bez tej szarości
    PS filmik z backstage przyjemnie się obejrzało
    UPDATE o i nawet takie jest tylko w koszulce na Twojej stronie

Domyślnie

Brawo ! Świetna robota. No, panujesz chłopie nad tym co robisz (mówię to po obejrzeniu zdjęć i filmu backstage). Fantastycznie wyszukana miejscówka. Modelka klasa. Brawo za wywalenie stanika. Mnie szczególnie urzekły w tej sesji zestawienia kolorystyczne. Naprawdę kawał solidnej roboty.
    Ale żeby nie było za słodko (bo zawsze może być lepiej ) to prawie na każdym zdjęciu (chyba) za dużo powietrza nad głową.
    Gratuluję wykonanej pracy !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    świetne 2 i 4 mega
    sowart, cieszę się, że się podoba!

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    za kolegą wyżej 2 i 4 najlepsze , jedynkę widzałbym tylko w koszulce byłoby fajne zestawienie kolorów bez tej szarości
    PS filmik z backstage przyjemnie się obejrzało
    UPDATE o i nawet takie jest tylko w koszulce na Twojej stronie
    malibu, dziękuję za opinie i uwagi! ubrania do tego fitness to największy ból, ma nie być "szmatowo" ale też nie modowo itd. Ogólnie wszystko się wyklucza.

Cytat Zamieszczone przez yanoosh Zobacz posta
    Brawo ! Świetna robota. No, panujesz chłopie nad tym co robisz (mówię to po obejrzeniu zdjęć i filmu backstage). Fantastycznie wyszukana miejscówka. Modelka klasa. Brawo za wywalenie stanika. Mnie szczególnie urzekły w tej sesji zestawienia kolorystyczne. Naprawdę kawał solidnej roboty.
    Ale żeby nie było za słodko (bo zawsze może być lepiej ) to prawie na każdym zdjęciu (chyba) za dużo powietrza nad głową.
    Gratuluję wykonanej pracy !
    yanoosh, dziękuję, dziękuję! Tym bardziej, że Twoje prace mogą być wzorem dla najlepszych! Co do powietrza nad głową, masz rację ( tzn kadry celowe, bo miało być na okładkę czyli miejsce na tyuł itd ) ale faktycznie mogłem już to przekadrować

Pozdrawiam,

AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia
    Nie poznaję miejsca z czwartego zdjęcia, ale patrzę na powyższe i Twoje poprzednie zdjęcia to widzę, że nawet z oklepanych miejscówek potrafisz sporo wykręcić. Tak trzymaj

Domyślnie

Mariusz... bardzo dobra robota.
    Powodzenia przy kolejnych realizacjach...
    Pozdrowionka
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Pozytywnie. Fajna modelka

Domyślnie

4 najlepsza, jak już powiedział janoosh świetne kolory! gratulki
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów