Moj pierwszy raz na ElmocieRajd calkiem ciekawy jesli chodzi o trasy, niestety klimat psulo wszechobecne dresiarstwo. Sam tez o malo nie pozegnalem sie ze swoim sprzetem.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Szukaj
Moj pierwszy raz na ElmocieRajd calkiem ciekawy jesli chodzi o trasy, niestety klimat psulo wszechobecne dresiarstwo. Sam tez o malo nie pozegnalem sie ze swoim sprzetem.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
No i jest git![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
dobre dobre dobre - i co najważniejsze jest RUCH.
Zdecydowanie siódemka - ładny strzał, gratuluję
Super - gratuluje !!! 14 Naj miło oglądac !!!
1 cos mi nie pasi robiles na stojaco?? 2 fajne choc z tej serii tlo na 12 duzo lepsze3 troche statyczne ale tlo fajne, a i syf za autem wiec tak ze na plus
5 za statyczne 6 fajne 7 snowu cos z tym kadrem mi nie pasi
7,8,9,10,11 jakos nie przekonuja do siebie, 12 fasjner 13 stoi ale zato 14 calkiem fajna, ogolnie seryjka fajna dla kazdego cos
a i na 12 widze ze stales w miejscu z ktorego raz gonili a raz nie zabiezbieczenia i kosekwencja safety oczywiscie jak zawsze, szkoda gadac
ale to polska i tak jak w polityce nic sie tutaj nigdy nie zmieni zawsze bedzie bagno
![]()
1 - tak, byla robiona na stojaco ze skarpy w dol, ale z najnizszego mozliwego poziomu znad barierek. A co nie pasi?
Co do "statykow" to pozwole sie nie zgodzicNie zawsze dlugi czas otwarcia migawki i "luzne" spod kol jest jedyna mozliwoscia pokazania dynamiki. Jest wiele roznych czynnikow na to wplywajacych, takich jak np. praca zawieszenia czy kadr. Poza tym kto powiedzial ze wszystkie zdjecia "rajdowe" musza byc dynamiczne
Szkoda byloby mi rozmazac np kibicow na 5 (chociaz niektorych z nich ciezko nazwac kibicami
) Z drugiej strony 7,8,9 ktore sa "dynamiczne" nie przypadly Ci do gustu - wymagajacy
12 - na testowym nie bylo wiekszych problemow ze staniem w tym miejscu, pozniej faktycznie widzialem po galeriach ze wewnetrzna byla pusta
Oczywiscie dzieki za opinie, nie chce zeby wyszlo ze na sile bronie swoich zdjec![]()
super!!
siódemka - za fantastyczne kolory i refleksy oraz siódemkę na Peugot'cie
no i czternastka za niezły klimat....
tylko pozazdorścić!!!
gratulacje
co nie pasi moze to ze ze to tak troche z gory tez pare takich zrobilem na elmocie i wszystkie wywalilem bo tez mi nie pasilyco do statykow to oczywiscie zgodze sie statyczne tez jest fajne tylko ze przydalo by sie jeszcze ciekawe tlo a np przy typie jest takie jakies malo ciekawe
do 5 nic nie mam fota fajna
na 8 malo widac ten dynamizm jezeli chodzi o kadeta to fajne tlo prosilo by sie o troche szerszy kadr
oleksowicz jakos takos cos tam
chlopie to jest oczywiste ze kazy ma inna koncepcje ja tez zawsze bronie swoich, czesto podobaja mi sie kadry centralne zaco zbieram ciegi na forum bo centralny = malo ciekawy
z mojego punktu widzenia ten sam elmot co roku a jakos tak mniej ciekawie
licze tez na twoja krytyke w stosunku do moich wypocin !!
Skontaktuj się z nami