Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie 37 Rajd Elmot-Krause

Moj pierwszy raz na Elmocie Rajd calkiem ciekawy jesli chodzi o trasy, niestety klimat psulo wszechobecne dresiarstwo. Sam tez o malo nie pozegnalem sie ze swoim sprzetem.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Domyślnie

No i jest git
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

dobre dobre dobre - i co najważniejsze jest RUCH.

Domyślnie

Zdecydowanie siódemka - ładny strzał, gratuluję

Domyślnie

Super - gratuluje !!! 14 Naj miło oglądac !!!

Domyślnie

Wszystkie fotki ładne

Domyślnie

1 cos mi nie pasi robiles na stojaco?? 2 fajne choc z tej serii tlo na 12 duzo lepsze 3 troche statyczne ale tlo fajne, a i syf za autem wiec tak ze na plus 5 za statyczne 6 fajne 7 snowu cos z tym kadrem mi nie pasi 7,8,9,10,11 jakos nie przekonuja do siebie, 12 fasjner 13 stoi ale zato 14 calkiem fajna, ogolnie seryjka fajna dla kazdego cos a i na 12 widze ze stales w miejscu z ktorego raz gonili a raz nie zabiezbieczenia i kosekwencja safety oczywiscie jak zawsze, szkoda gadac ale to polska i tak jak w polityce nic sie tutaj nigdy nie zmieni zawsze bedzie bagno

Domyślnie

1 - tak, byla robiona na stojaco ze skarpy w dol, ale z najnizszego mozliwego poziomu znad barierek. A co nie pasi?
    Co do "statykow" to pozwole sie nie zgodzic Nie zawsze dlugi czas otwarcia migawki i "luzne" spod kol jest jedyna mozliwoscia pokazania dynamiki. Jest wiele roznych czynnikow na to wplywajacych, takich jak np. praca zawieszenia czy kadr. Poza tym kto powiedzial ze wszystkie zdjecia "rajdowe" musza byc dynamiczne Szkoda byloby mi rozmazac np kibicow na 5 (chociaz niektorych z nich ciezko nazwac kibicami ) Z drugiej strony 7,8,9 ktore sa "dynamiczne" nie przypadly Ci do gustu - wymagajacy
    12 - na testowym nie bylo wiekszych problemow ze staniem w tym miejscu, pozniej faktycznie widzialem po galeriach ze wewnetrzna byla pusta

Oczywiscie dzieki za opinie, nie chce zeby wyszlo ze na sile bronie swoich zdjec

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zako, Polska Południowa

Domyślnie

super!!

siódemka - za fantastyczne kolory i refleksy oraz siódemkę na Peugot'cie

no i czternastka za niezły klimat....

tylko pozazdorścić!!!

gratulacje

Domyślnie

co nie pasi moze to ze ze to tak troche z gory tez pare takich zrobilem na elmocie i wszystkie wywalilem bo tez mi nie pasily co do statykow to oczywiscie zgodze sie statyczne tez jest fajne tylko ze przydalo by sie jeszcze ciekawe tlo a np przy typie jest takie jakies malo ciekawe do 5 nic nie mam fota fajna na 8 malo widac ten dynamizm jezeli chodzi o kadeta to fajne tlo prosilo by sie o troche szerszy kadr oleksowicz jakos takos cos tam chlopie to jest oczywiste ze kazy ma inna koncepcje ja tez zawsze bronie swoich, czesto podobaja mi sie kadry centralne zaco zbieram ciegi na forum bo centralny = malo ciekawy z mojego punktu widzenia ten sam elmot co roku a jakos tak mniej ciekawie licze tez na twoja krytyke w stosunku do moich wypocin !!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów