Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Urban1994 Zobacz posta
    Kolego Tito czy ty wstawiając zdjęcia samochodu znajomego, który mógłby mieć pretensje o ukazywanie numeru identyfikacyjnego pojazdu, nie "utajnił" byś ich?? Hmm??
    po pierwsze: dobieram sobie tak znajomych, że na 100% nie mieliby pretensji
    po drugie: co przez pokazanie tablic taka "renia" mogłaby stracić? ot zwykły samochód osobowy
    po trzecie: tito, a nie Tito

tak już po za tą wyliczanką, to zdjęcie nr 2 powinno być tak zrobione aby było widać logo Renault
    no i generalnie miejscówka kiepska na fotografowanie tego typu auta

pozdrawiam

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    po pierwsze: dobieram sobie tak znajomych, że na 100% nie mieliby pretensji
    po drugie: co przez pokazanie tablic taka "renia" mogłaby stracić? ot zwykły samochód osobowy
    po trzecie: tito, a nie Tito

tak już po za tą wyliczanką, to zdjęcie nr 2 powinno być tak zrobione aby było widać logo Renault
    no i generalnie miejscówka kiepska na fotografowanie tego typu auta

pozdrawiam
    Az dwa posty musiales napisac zeby wreszcie linijke tekstu z ocena zdjecia dac? Kiepsko. Bardzo widze przejmujesz sie ta rejestracja. Do tego jeszcze jakis kompleks wielkiej/malej litery w nicku. Hmm... Co by ci tu poradzic? Eeee, lepiej nic bo sie obrazisz
    Wrzuc na luz. Tyle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    (...)po trzecie: tito, a nie Tito(...)
    Jak ty z tą rejstracją to ja też...
    tito - jest to nick czyli nazwa własna (Nazwa wlasna to nazwy przysługujące jednostkom, w odróżnieniu od nazw pospolitych mogących się odnosić do dowolnych egzemplarzy desygnatów określonej klasy przedmiotów.) a w słowniku jest napisane, iż nazwy własne zaczyna się pisać dużą literą.

Ty napisałeś z małej przy rejstracji -ale ja chcąc wyraźić wobec Ciebie szacunek napisałem z dużej.
    (Mam nadzieję, iż Cię nie uraziłem tym co wyżej napisałem).
    Pozdrawiam, Rafał...

Domyślnie

Urban - daj sobie spokój z cytowaniem słownika i zacznij przeglądać forum dieselstation, tam nauczysz się najwięcej na ten temat.

Domyślnie

oem Dzięki za rady .
    Pozdrawiam, Rafał...

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Panowie. Dajcie juz sopbie spokoj. Tu sie komentuje zdjecia, a my odeszlismy od tematu tego watku calkiem. Niepotrzbne sa jakies docinki. Wyrazam zal za moje niepotrzebne posty. Cafe nikon i tam piszmy ile wlezie.

Domyślnie

blase.g - Ma racje.
    Wstawiam nowe .

B1 (Próbowałem zrobić w miejskim klimacie)

B2 (Detal)

Ps. A konkretnej miejscówki nie mam (nie mam sie jak przemieszczać autem ;/ )
    Pozdrawiam, Rafał...

Domyślnie

Nikt nie skomentuje ?? :>
    Pozdrawiam, Rafał...

Domyślnie

jak dal mnie pierwsze lepiej by wygladalo bez bloku, a na drugim rzuca sie w oczy brud na progu auta ale jakbym iale wybierac to wskazalbym na B1
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

B1 zrobiłem na tle budynku - dlatego gdyż wcześniej napisano mi, że samochód miejski powinien być fotografowany w mieście. Wydaje mi się że tylko taki kadr by był ciekawy - bo garaże to nic ciekawego... A na B2 faktycznie bród widać, kurz się lepi do środka do plastików.
    Pozdrawiam, Rafał...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów