Szukaj
Pierwszy podstawowy błąd to miejscówka. Las nadaje się bardziej dla samochodów terenowych lub uterenowionych. Zabierz renatę "w miasto", na parking, pod jakąś ciekawą ścianę.. możliwości jest wiele.
Polecam również forum: Fotoryzacja
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
MrPawcio dzięki za wskazówki. A pomijając miejsce to jak wyszło ?? - Pytam bo to pierwsze moje zdjęcia tego typu.
Pozdrawiam, Rafał...
Dwojka wyszla ladnie ale moze cale auto jakby dac...
blase.g Niestety nie posiadam takiego kadru ;//
Pozdrawiam, Rafał...
Mam meganke w tym samym kolorzeA co do zdjęć, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. Miejscówka bardziej miejska by się przydała i polar żeby zredukować odbicia. No i jak to zwykle przy serii - więęęęęcej zdjęęęć
![]()
Jutro wypadzik za miasto, więc może bedzie okazja do pstrykania.![]()
Pozdrawiam, Rafał...
fajna rejestracja...
w ogóle dla mnie zamzywanie tablic, to jakiś absurd, ale jak zamazujesz, to zamaż ją całą
Nie sluchaj. Chec pokazania lub nie numerow rejestracyjnych, to twoja prywatna sprawa. Jesli starannie sa wymazane nijak nie przeszkadza to w odbiorze zdjecia.
Też tak myślę - że to moja sprawa.
Kolego Tito czy ty wstawiając zdjęcia samochodu znajomego, który mógłby mieć pretensje o ukazywanie numeru identyfikacyjnego pojazdu, nie "utajnił" byś ich?? Hmm??
Ps -W najbliższym czasie (czyt. jutro) wstawię kilka nowych zdjęć -dziś już nie mam czasu na obróbkę
![]()
Pozdrawiam, Rafał...
Skontaktuj się z nami