Szukaj
Pikne. Ale Was wszystkich nęci ta wiosna.
Bardzo ładne zdjęcie, kompozycja i kolorki. Idealne niebo z dł. czasem.
Tylko jedna mała uwaga w postaci trochę zbyt mocno świecącej ziemi i przepalików na dwóch kamykach.
O ja pierdziu.
Nemeth powiedz, że masz morze za plecami !!!
Mi trochę nie pasuje tutaj rozmyte niebo. kompozycyjnie jest ciekawie, jednak bez rzepaku po prawej byłoby bardziej symetrycznie. Ale na to nic nie poradzisz , w każdym razie chciałbym zobaczyc to w wiekszej rozdzielczości, bo w takiej jest po prostu za małe. Co do przepałów... mi tam nic nie przeszkadza
![]()
Hehe, dobre. Butelkę opróżnioną pozostawiłem na plaży wraz z innym śmieciarstwem. Choć wziąłbym ją gdyby nie fakt, ze musiałem szybko bied do auta przed zamknięciem parkingu (to info dla tych z greenpeace
) . Ale wrzucę dziś to zdjęcie.
A wracając do meritum mocno środek nie świeci ale przydałoby się go trochę przygasić moim zdaniem bo zdjęcie jest tego warte. Sorki za czepialstwo.
U mnie na skalibrowanej maszysznie ziemia w środku kadru prezentuje się dośc naturalnie , uwydatniłbym bardziej fakture w środku, po bokach wiadomo że ciemniej bo zwinietowane![]()
Fajnie wyszło, ładnie niebo płynie.![]()
Jedyne do czego można się przyczepić to słupy na horyzoncie, ja bym je wywaliłAle to drobnostka
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami