Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Agata

Smile Agata

Makijaż najważniejszy
    1.

2.

3.

4.

Nikona mam od nie dawna, jeszcze go nie rozgryzłem, piszcie co poprawic Dzięki

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Witam!
    Na jedynce i dwójce to nie podobają mi się ujęcia. Za blisko, i z powodu bliskości śliczna twarzyczka jest zdeformowana.
    Urodę dziewczynki widać dopiero na czwórce i jeśli chodzi o samą dziewczynkę to to zdjęcie mi się najbardziej podoba. Jednak z punktu widzenia ogólnej kompozycji to niestety zdjęcie się dyskwalifikuje z powodu elementów kuchennych w tle. Czy nie można było o lepsze tło?
    Dodam na marginesie że dziewczynka ma bardzo ciekawą urodę. Jest naprawdę wyjątkowo ładna. Ma prześliczne oczy, bardzo regularne i łagodne rysy, ma bardzo wciągającą twarzyczkę. Proponuję wykorzystać córeczkę do następnych bardziej udanych i przemyślanych sesji.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Modelka z wielkim potencjałem ale

1. Kuchnia to nie najlepsze miejsce do portretowania...
    2. Postaraj sie o lepsze światło, a nie lampa po oczach
    3. taka stylizacja odpada...

Pozwodzenia

Domyślnie

Faktycznie kuchnia to nie najlepsze miejsce na robienie takich zdjęc. Zdjęcia robiłem z zupełnego przypadku, była 6.00 rano dziewczyny szykowały sie do turnieju tańca, wszystko szybko, aparat miałem dopiero kilka dni i nie pomyślałem o aranżacji tła. Bardzo dziekuję za uwagi a w imieniu córki za komplementy

Domyślnie

butelki w tle?:/

Domyślnie

Jesli to miał być backstage do sesji to ok. Nic więcej

Domyślnie

O kurczę, dziewczyna naprawdę śliczna. Modelkę masz świetną, więc próbuj, próbuj...

Uprawnienia umieszczania postów