Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Torba

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jaką Torbę moglibyście mi polecić? Interesowałaby mnie cena do 200 zl na sprzęt, który mam w stopce i jeszcze żeby było trochę luzu na np. monopod.

Na allegro znalazłem coś takiego:
    http://allegro.pl/item639273292_torb...byfoto_pl.html
    Miał ktoś jakieś doświadczenia z tą torbą?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-06-2009 o 14:53 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Mam taką torbę i jestem z niej bardzo zadowolony. Solidna, dobrze zabezpieczona przed "niechcianymi ciekawskimi" (zamek + 3 klamry czy jak to nazwać).
    Nie jestem tylko pewny czy Sigma Ci wejdzie.
    Na Twoim miejscu poszukałbym System 6.

Domyślnie

Miałem System 6. Świetna torba, naprawdę godna polecenia. Renomowana firma, super materiały, bardzo dobre wykonanie, doskonała użytkowość, tylko..., denerwowały mnie te 3 klamry, które trzeba było ciągle odpinać i zapinać. Wymieniłem na torbę z dwoma klamrami. Następną kupię na jakieś magnetyczne zatrzaski. A złodzieje jak ukradną, to i tak całą torbę.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Ciezko jest w sieci takich rzeczy szukac bo trudno zgadnac co sie w danej torbie zmiesci. Jesli masz mozliwosc poszukaj w jakims rzeczywistym sklepie. Np. w media. Poprzymierzaj tam i dopiero kup online lub od razu jesli cena bedzie przystepna. Zauwazylem, ze nie tylko aparaty i obiektywy ale i statywy oraz torby sporo zdrozaly ostatnio.
    Ja mam vanguard oregon 21. Bardzo fajna toba ale na max. 3 niezbyt szerokie obiektywy lub 2 dowolne plus lampa. Odkad mam sigme 10-20 musze ja nosic osobno przytroczona da boku torby w jej pokrowcu. Niemniej mozesz szukac vanguarda z wyzszym numerem (zapewne bedzie wieksza w srodku). Nie liczac pojemnosci, torba vanguard oregon jest swietna i bardzo dobrze chroni sprzet przed urazami oraz woda. Jest do tego wygodna w noszeniu (jestem szczuply, a ona nie wpija mi sie w ramie ani nie uwiera w miednice

Domyślnie

Na dniach kupuję torbę dla siebie. Hama defender 180 lub Tamrac 6, jeszcze będe porównywał...

Czy Tamrac system na pokrowiec przeciwdeszczowy jak Hama? Bo patrze na oferty/wypowiedzi w necie i nie mogę się zdecydować :/ Help
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-06-2009 o 14:50 Powód: łączenie wielokrotnego wpisu

Domyślnie

Nie, nie ma.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Jeszcze jedna rzecz: czy tamrac ma tą klape tylko na zatrzaski czy jest tam też suwak?

Domyślnie

Jest też zamek błyskawiczny oprócz zatrzasków.

Domyślnie

Dziś zamawiam Tamraca

Domyślnie

Torba już u mnie. Wszystko pozytywnie, ale jak na razie jeden minus: pasek na ramie mógłby być dłuższy. Jak będe miał ku temu podstawy, to jakąś reckę napiszę
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-06-2009 o 14:52 Powód: pis. ("narazie")

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów