Szukaj
no i to są zdjęcia
technicznie złego słowa nie dam powiedzieć ale...
1 bez uwag najlepsza w seciku
2 modelka wygląda jakby na siłę chciała się w kadrze zmieścić a przecież mogła by głowę śmiało unieść i jakieś figlarne spojrzenie rzucić
3 układ stóp rozwala to zdjęcie totalnie
1 - super - radosna i pogodna
2 - jak dla mnie głowa za nisko i ramiona tak nienaturalnie wyciagnięte ku górze
3 - chyba cos się sypnęło z jakościa i ułożenie ciała nie do końca chyba naturalne
Gdybys robił D700 - byłoby lepiej... A tak z nokii to wiesz jak jest
Aczkolwiek skądinąd wiem ze masz tam jeszcze spoooro dobrych kadrów![]()
No własnie nie wiem co jest z 3... chyba ten cholerny fotosik![]()
No jedynka widac, że z D700 i nabardziej mi się podoba, a 2ka jak już zostało powiedziane. Jesli chodzi o 3kę, to moim zdanie tzw szerokie plany w portrecie są najtrudniejsze, bo gra jeszcze tło i w tym przypadku odciąga niepotrzebe uwagę.
Krytykuje, a sam nic ostatnio nie robie ale z taka modelką jak Karolina, to by mi się chciało działać
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Na "dwójce" ręce wyszły bardzo masywnie, głównie z powodu skrótu.
Na "trójce" lewa ręka, na której dziewczę się wspiera, też wyszła bardzo muskularnie.
-
I źle wyglądają zmarszczone przy palcach w butach rajstopy - jak ze starszej siostry.
Ale poza tym zdjęcia wzbudzają sympatię.
Krzysztof Paszkiewicz
Podobają się, i to bardzo!!! Ładne, delikatne i bardzo przyjemne w odbiorze!
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Nokia rules! Warto też wspomnieć o tym, że to twój pierwszy (chociaż w tym dziele) i że dopiero się uczyszI tak z 5 linijek w tym tonie
Przyjemne i pogodne zdjęcia, ładne technicznie, nie wiem czy wszędzie nie kadrowałbym ciaśniej (tak z 2/3 oryginału), zwłaszcza w 3 bo stopy w jakimś chaosie takim...
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
A mnie się podoba, że wy sobie tak nawzajem trzymacie tę blendę. I zazdroszczę wam wspólnych wypadów![]()
Nikon szkło lampy tło i co?
ależ zapraszamy agull na sesyjkę do Wrocławia. Blendy mamy, cos się zorganizuje - nie zapomnij 85, 1.4![]()
Skontaktuj się z nami