Kiedyś wrzuciłem bardzo podobny kadr ale z niedostateczną z perspektywy czasu obróbką więc postanowiłem dziś jeszcze raz się z tym zmierzyć. Dodam jeszcze, ze zdjęcie powstało bez użycia jakichkolwiek filtrów, tylko D200 i S10-20 i statyw.
Szukaj
Kiedyś wrzuciłem bardzo podobny kadr ale z niedostateczną z perspektywy czasu obróbką więc postanowiłem dziś jeszcze raz się z tym zmierzyć. Dodam jeszcze, ze zdjęcie powstało bez użycia jakichkolwiek filtrów, tylko D200 i S10-20 i statyw.
ciutkę więcej na dole nie dało się złapać ???
ogólnie to się podobywuje i to bardzo
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Gdybym złapał więcej dołu to kompozycja by poległa. Łapiąc więcej dołu złapałbym pas kolejnych skał, które by już tak nie pasowały do głównego motywu.
też nie możecie spać ?
a co do zdjęcia - bardzo, ale to bardzo zazdroszczę widoków. Moim zdaniem kompozycja jak najbardziej poprawna, a naświetlenie wręcz super. Gratulacje
Piękne miejsce, fajny kadr, nastrój, bardzo się podoba
Kolejne bardzo dobre zdjecie w Twoim wykonaniu. Fajnie, ze nie rozmyles wody tym razem![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Uważam, że bardzo dobre zdjęcie, fajnie rozmyta woda, świetnie doświetlone niebo i ziemia, widać nawet tą część skał pod wodą. Nie wiedziałem, że S10-20 można takie dobre zdjęcie zrobićFajne te jaskrawe plamy na skale.
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
.... stara miłość nie rdzewieje, ..... znowu bardzo ładnie
Strasznie podoba mi się kolorystyka tego zdjęcia![]()
Skontaktuj się z nami