dla mnie 1 i 5 i nic po za tym (ale jestem uzależniony od takich kadrów)
Szukaj
dla mnie 1 i 5 i nic po za tym (ale jestem uzależniony od takich kadrów)
Naucz się czytać
ja w sumie tez - ale by mnie tu zjedzono za 8 takich samych kadrów![]()
Bardzo mnie się podobają kolejne zdjęcia.. no, oprócz tego z siodełkiem. Uzasadnienie jest banalne. Rower zaslania mi ładną modelkę
Jesli chodzi o kolor skóry najbardziej przypadła mi do gustu 7mka.. pozostałe są innego worka.. prawda? jakby otarły się o jakiś cross. Kolorek skóry z 7mki jest świetny. Zielony z tyłu troche mocny ale nie przeszkadza. Się rozpisałem jakbym się znał
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
oglądałbym je codziennie
A na pozostałych wkurza mnie ten wytrzeszcz oczu![]()
Naucz się czytać
zgadza się Nikuś - 7 jest "normalna", pozostałe sie otarły o lekki cross i jeszcze kilka innych gadżetów, maskowań, przenikań, rozświetleń i cudactw![]()
Wiesz co Marcinie?...............Ładniutkie te zdjęcie zrobiłeś. Pierwsze podoba mi się i to nawet bardzo ( wróciłem tu po kilku dniach aby jeszcze raz sprawdzić czy mi się podoba, czy nie była to tylko jakaś chwilowa słabość), a z reszty chociaż widzę je pierwszy raz ,to wskazuję na 4 i 6.
Pozdrawiam
ciesze się że się naprawdę podoba i nie jest to tylko taka chwilowa słabośc - jak to sam określiłeś![]()
4,5,6 bardzo![]()
U born unique don't die as a copy...
Świetny portret, piekna modelka, efekciarskie kolorki znacznie bardziej mi sie podoba niż wersja oryginalna w kolorze (ta która podales w drugim poscie). Gratulacje.
Nikon D80, 50 f/1.8, 85 f/1.8, T-na 12-24, Praktica MTL... i wiele, wiele chęci.
Mój pierwszy w życiu blog
Skontaktuj się z nami