Nada się? Czasem sam głupieję i nie wiem co podchodzi o co nie...
1.
Szukaj
Nada się? Czasem sam głupieję i nie wiem co podchodzi o co nie...
1.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jakość trochę siadła, czy może przykucnęła. Poza tym natłok kolorów i ramekOgólnie całkie całkiem, ale na wystawę za mało
![]()
Ja odbieram calkiem pozytywnie to foto, jedno co odrazu rzucilo mi sie w oczy to dosc slaba jakosc, ale exif mowi sam za siebie
Dodam jeszcze ze z braku lakuto ja bym tu dodal filterek glamour i portrecik jak sie patrzy.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
No wiem, niestety wszyscy wiemy jakie to robi zdjęcia na ISO powyżej 640Znośne, aczkolwiek jakość przykuca. Filterek glamour?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Kolega mówi zapewne o jednym z filtrów z Nik Software Color Efex Pro 3.0 Select Edition. Zdjęcie nie jest złe, ale też nie zachwyca, nie jestem znawcą męskich portretów o ile jakichkolwiek. Zdjęcie ma ten urok, co większość zdjęć zrobionych w naturalnym świetle wpadającym gdzieś przez okno po za granicą gdzie pada bezpośrednio - mięciutkie i przyjemne światło. Trochę to nawet pasuje do ubranego podobnie w ciepłe kolory młodego człowieka na tle różowej ściany, ale osobiście nie chciałbym być tak sfotografowany jako facetJakby w tym miejscu była jasnowłosa blondyneczka to by było dla mnie jakoś bardziej
W sumie fajnie wyszło, szkoda może, że daszek od czapki zasłania część twarzy z okiem (brak ta tego blasku co po prawej stronie), z przodu uszy od koszyczka, z tyłu dość przykuwające uwagę ramki, których rozmycie jakoś jeszcze bardziej zwraca uwagę na nie.
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
Uzywam Nik Software, musze spojrzec w te filtry i zobaczyc co tam jeszcze majaMyslicie, ze winiete jak zrobilem
Nie chcialbys byc tak sfotografowany bo wyszlo malo mesko?![]()
Powiedz kolesiowi żeby ćwiczył, bo ma niezłą budowe. Podwóch latach intensywnych treningów bedzie wyglądał jak bóg.
cały dół foty to kompozycyjne nieporozumienie, ucięte dłonie, jakieś uszy od kosza brrr, a fota całkiem fajna poza tym i Pan...![]()
U born unique don't die as a copy...
Żonaty![]()
a jakbys nie obciął paluszków to moze i by było widać od razu, ze zajety ... hihihihi
P.S. ja mam męża![]()
![]()
;P
U born unique don't die as a copy...
Skontaktuj się z nami