Szukaj
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
bardzo gustowne))
jak sie S10-20 sprawuje:>
Bardzo naruralnie i ładnie, podoba mi się soczystość tych zdjęć. Mam rade jednak związaną z 1 foto, staraj się robić zdjecia tak by źrenice nie uciekaly tak mocno do końcików oka![]()
Hmmmm ok
2 - całkiem fajna, jedyne czego mi brak to tematu dla zdjęciaŻółta skóra i takaż obróbka rozumiem celowa?
albo mi się wydaję, albo jest deko za pomarańczowo
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Tak, celowa. Dzieki mOSAd, też mi go troche brakuje, ale ze zdjęcia jestem i tak w sumie w miare zadowolony.
Co do pomarańczowości skóry- dziewczyna w rzeczywistości ze swoja rudowatą czupryną i charakterem ma też naprawde mocno "marchewkową ", albo wręcz złotą skórę(i wyglada to naprawde fajnie). Na pewno nie dokładnie taką, jak tutaj, ale chciałem taką obróbką to podkreślić (jakkolwiek mi to wyszło?). To... i jej charakter. Po prostu takie kolory mi do niej pasowaly. Poza tym możliwe, ze u niektórych na monitorach wygląda neico zbyt pomaranczowo. U mnie jakbym podciągnął choćby odrobine saturacje też by było przesadzone. Czy efekt wyszedł na plus czy na minus nie mnie juz oceniać
.
Monika - dzieki - sigma spisuje sie swietnie. Mam w krakowie upatrzonych pare kadrów dla niej, wiec jak sie wkrótce wybiore i je pstrykne, to sie na pewno nowymi gniotami pochwale
Pozdr![]()
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
Skontaktuj się z nami