Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Biebrza

Domyślnie Biebrza

Była krótka seria zdjęć znad Bałtyku, była seria czarnomorska z Bułgarii, dwie serie karkonoskie... Czas na kilka (-naście) zdjęć z ostatniego, spontanicznego, weekendowego wypadu nad Biebrzę. Niecałe trzy dni w terenie, dwa wschody, dwa zachody, dziesiątki kilometrów pokonanych za dnia. Trochę pejzaży, trochę makro... Zapraszam do oglądania i komentowania.

Domyślnie

No cóż,miłe sercu i bliskie klimaty...nie może nie być pięknie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

tu mozna napisac tylko - pieknie

Domyślnie

Ładnie, tam są takie magiczne miejsca.
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

super!
    zdjecia bardzo mi sie podobaja - rewelacyjny klimat.
    chybate zdjecia mnie zmusza do wypadu nad Biebrze
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Zapowiada się kolejny, świetny cykl...

Owe bardzo mi się podobają- szczególnie jedynka, choć z małym zastrzeżeń, a raczej banałem, o którym śmiem wspomnieć... Przeszkadza bowiem kawałek, mniemam, papieru w lewym dolny rogu... Choć może tworzyć swego rodzaju dramaturgię, by baczyć na powstrzymywanie się od wyniszczania tak pięknych miejsc...

Trzecia odsłona, to równie dobrze zbudowany kadr i koloryt pracy...

Druga, przedstawia klimat, który zawsze jest bliski mojej osobie, ale tematycznie zbytnio nie pasuje do poprzedzających prac- dałbym w drugiej turze... Zapomniałem się, przecież to Twoja koncepcja, a ja jestem tylko widzem... Odnosząc się zas merytorycznie do drugiej odsłony, to również zbudowałeś ładny kadr, a koloryt i "rozwiane" obłoczki stanowią in plus pracy...

T_P_

P.S. Czekam na kolejne odsłony, by cieszyć oko...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Świetna sprawa! Dla mnie 3,2,1 w takiej kolejności ;]

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Wybieram się tam i wybieram ... i się wybrać nie mogę chyba dopiero wrzesień tego roku ;-D

początek bdb

pozdrawiam i czekam na resztę

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Ładne kompozycje i kolory

Domyślnie

przyjemne da oka zdjęcia.
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów