PROFESJONALISTAty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...
![]()
Szukaj
PROFESJONALISTAty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...
![]()
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
Profesjonalny prowokator i sabotażysta z Canon Board - i to wcale nie prawda że mam szpiegomanię ...![]()
przeciez to proste , Profesjonalisto pokaz swoje zdjecia ? i bedzie po krzyku. przecierz zawodowiec jest raczej zadowolony i z duma pokazuje swoje prace.
co do sprzetu hmm sadze ze sprzet nie swiadczy o tym czy jestes zawodowcem czy nie ? widzisz jak byl d70 to wszyscy uzywali go i profi i nie profi bo d2x mial kosmiczna cenea nie kazdy za narzedzie pracy da 20000 pln bo jego np zarobki netto tyle moga wyniesc mimo ze zyje z fotografii .
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Komu ma pokazać, amtorom, którzy sie nie znają? Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.
niekoniecznie amatorom. Wszystkim. Tym którzy przeglądają to forum. Tu są różne osoby, od amatorów po profesjonalistów.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Fajny wątek
Nieźle się uśmiałem
Gratuluje profesjonalizmu![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Po przeczytaniu tego wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=12883 jakoś nie wierzę żebyś miał aż tyle kasy na sprzęt lepszy niż d50![]()
SB800 + ciężka torba ( oprócz talentu )
"lepiej milczeć, wtedy nawet głupca moga wziąć za mędrca"
Skontaktuj się z nami