Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

PROFESJONALISTA ty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

Profesjonalny prowokator i sabotażysta z Canon Board - i to wcale nie prawda że mam szpiegomanię ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    typowy troll
    lub tez dziecko neostrady
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Markysz Zobacz posta
    PROFESJONALISTA ty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...
    No piekne robi, tylko że jakoś stać go na tylko na D50. Widocznie nie są warte dobrej kasy.

Domyślnie

przeciez to proste , Profesjonalisto pokaz swoje zdjecia ? i bedzie po krzyku. przecierz zawodowiec jest raczej zadowolony i z duma pokazuje swoje prace .

co do sprzetu hmm sadze ze sprzet nie swiadczy o tym czy jestes zawodowcem czy nie ? widzisz jak byl d70 to wszyscy uzywali go i profi i nie profi bo d2x mial kosmiczna cene a nie kazdy za narzedzie pracy da 20000 pln bo jego np zarobki netto tyle moga wyniesc mimo ze zyje z fotografii .
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Komu ma pokazać, amtorom, którzy sie nie znają? Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.

Domyślnie

niekoniecznie amatorom. Wszystkim. Tym którzy przeglądają to forum. Tu są różne osoby, od amatorów po profesjonalistów.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Profesjonalista Zobacz posta
    Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.
    Jak na 20 lat - co wynika z Twojego profilu- liczne sukcesy publikacyjne
    wprowadzają Cie w zupełnie inny wymiar. Będziesz kiedyś legendą...

Domyślnie

Fajny wątek
    Nieźle się uśmiałem
    Gratuluje profesjonalizmu

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Profesjonalista Zobacz posta
    No piekne robi, tylko że jakoś stać go na tylko na D50. Widocznie nie są warte dobrej kasy.
    Po przeczytaniu tego wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=12883 jakoś nie wierzę żebyś miał aż tyle kasy na sprzęt lepszy niż d50
    SB800 + ciężka torba ( oprócz talentu )

"lepiej milczeć, wtedy nawet głupca moga wziąć za mędrca"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów