Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie akredytacja - pomocy

czy nie chcialby mnie ktos akredytowac na mecz Polska - Portugalia?
    serio mowie jesli ktos z Was zna jakas agencje/gazete ktora za zdjecia bylaby gotowa mnie akredytowac dajcie znac prosze bo cholerny PZPN nie chce akredytowac zbyt wielu foto z jedenj agencji i zostalem na wylocie :/
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

A co chcialeś zdziałać D50? myslisz, że w PZPN nie wiedzą co to sprzet foto, i jaki powinien być?

Domyślnie

Też mi pytanie Zdjęcia chciałby zdziałać. Cóż można więcej zdziałać aparatem fotograficznym na meczu piłkarskim?

Domyślnie

widze ze nie bez przyczyny wolaja na Ciebie "Profesjonalista"
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Profesjonalista
    A co chcialeś zdziałać D50? myslisz, że w PZPN nie wiedzą co to sprzet foto, i jaki powinien być?
    BUAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHA

wez czlowieku, mega profesjonalisto zastanów sie co piszesz... jakieś kompleksy ??
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

Phantomek prawidłowa reakcja

Myśle, że Profesjonalista to jakiś prowokator. Hmmm no a może rzeczywiście ma jakieś ekstra Nikosia D5hxS Mega Pro Di i z góry patrzy na takich amatorszczaków z D50.

Domyślnie

Hmmm no a może rzeczywiście ma jakieś ekstra

juz dawno powinno się zablokowac to "profesjonalne" konto...
    sugeruje zupełną ignorancje jego postów - jakby ich nie było - moze mu sie znudzi

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Profesjonalista
    A oto kilka wybranych "rodzynków" pana Profesjonalisty:

"Profesjonalisci uzywaja jedynie Kingstona"
    "To są bardzo dobre lampy, ale jedynie dla fotoamatorów."
    "Kup D80 bedziesz profesjonalista tak jak ja."
    "No jak masz D70 to chyba jesteś amator. "
    "A co za amator uzywa D200 z Gripem?"
    "Zainwestuj w dobre szkło i kup D80 zamiast D200, będziesz profi."
    "Prawdziwi profesjonalni fotografowie uzywaja tylko markowych produktów Manfroto"

To chyba przez jakieś kompleksy ...
    D70 + N 18-70 + N 70-180 micro + SB-800.
    La vita e bella.

Domyślnie

Już jakiś czas temu zauważyłem posty tego człowieka -przychylam się do postulatu zbanowania go. Zero pomocy dla innych użytkowników, same szyderstwa, prowokacje i chyba tylko kryptoreklamowanie -tylko miejsce w bazie danych marnuje... niestety, ale to jest zasłużona opinia.

PS. Mam kartę Kingstona, ale tylko zwykłą HS, więc jestem tylko amatorem -mogę się nie znać ale myślę, że z D50 można spokojnie iść na mecz -byle by przypiąć szkło jakieś sensowne. Nie jest to może demon szybkości, ale...

Domyślnie

typowy troll
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów