Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsze koty za....

... łby.
    Ustrzelone podczas zabawy, światło naturalne, D300 AF 50 1.8D, ISO 400, f/5, 1/1600.
    Trochę bałaganu, na dole, ale z takimi "modelami" ćiężko cokolwiek ustawić - strzela się jak leci
    I drugie, ustrzelone w podobnych warunkach. Picasą udało mi się wyciągnąć z cienia drugiego kotka ...

A tak w ogóle to cześć wszystkim, bo to mój początek na nikon.org.pl

marcinek

Domyślnie

Ciekawe zdjęcia i do tego milusie dodatkowo za ten kocyk. Dwójka jest dla mnie przyjemniejsza w odbiorze, drugi koteczek świetnie pokazany w tle, tylko ten pierwszy (moim zdaniem) powinien być bardziej wyrazisty i powinno się zlikwidować te niebieskie - turkusowe-refleksy na sierści od kocyka

Domyślnie

Faktycznie chyba jakiś zafarb od kocyka występuje, nie zauważyłem wcześniej.

A nie zauważyłem dlatego, że fotki mi się bardzo podobają, odbieram więc je jako całość, bez zwracania uwagi na szczegóły.

Ale jak wiadomo, ja nie jestem do końca obiektywny, bo znam Twoje prace i przyzwyczaiłem się już do tego stylu, co zresztą było tym łatwiejsze, że od początku mi pasował

Domyślnie

Jak, to starzy górale mawiają, kto nie ma w głowie ten ma w fotoszopie (choć u mnie to bibble) Teraz widzę, że się zaniebieszczył.... No cóż, materiał do pracy jest, bo kociaki jutro kończą 5 tygodni, więc samo najlepsze przed nami a pewnie trochę ze mną zostaną, bo chętnych nie ma.
    Tak czy inaczej może uda się coś zaaranżować tak żeby uniknąć bolesnych dla oczu i estetyki "kocyków".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotografoman Zobacz posta
    Tak czy inaczej może uda się coś zaaranżować tak żeby uniknąć bolesnych dla oczu i estetyki "kocyków".
    Wypowiedź "żeby uniknąć bolesnych dla oczu i estetyki "kocyków" " jest nie na miejscu. To była tylko moja sugestia, i nie raziło mnie to w oczy, po prostu byłoby ładniej.

Domyślnie

Jedyneczka super, szczególnie że małe kotki wcele nie są łatwymi "modelami"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów