o zo chozi?
Szukaj
o zo chozi?
Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam
a jemu niezmiernie wzwodzi.
Ludzie nie mogę już patrzeć na te komentarze... zwróćcie uwagę na ten cytat "Nie wiem, czy w dobrej kategorii tematycznej zamieszczam(...)" i skupcie się.... już? To teraz proszę, spójrzcie na zdjęcie pod fachowym kątem i powiedzcie mi po prostu co jest dobrze, a co źle. A jeżeli dalej tak bardzo przeszkadza zła kategoria tematyczna, to proszę moderatorów o przeniesienie wątku do odpowiadającego pod-fora.
Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...
No, ja nie jestem fachowiec, ale myślę, że źle jest, że skoro to akt, to nie ma ani kawałeczka cycuszka
Gdybym to ja był moderatorem, przeniósłbym to zdjęcie do działu "Martwa natura"... albo, skoro są dwa ujęcia, może jest to już "Reportaż"?
vHs, mówiąc poważnie myślę, że właśnie bardzo dużo Ci powiedziano. Przede wszystkim, że to Ty decydujesz, co chcesz przez określony obraz powiedzieć, opowiedzieć. Jeżeli autor nie wie, o co mu chodzi - trudno wymagać od oceniających, żeby to wiedzieli.
Zupełnie inaczej patrzy się na Twoje zdjęcie, gdy umieszczasz je jako akt, inaczej gdyby był to portret, jeszcze inaczej gdyby był to fotożart. Mówiąc w b.dużym uproszczeniu, gdy patrzymy na portret, interesuje nas technika wykonania pracy, światło, kompozycja, patrząc na fotożart interesuje nas generalnie temat.
baroko i rokoko
hmm![]()
Drugie zdjecie jak dla mnie bez sensu. Pierwszemu brakuje historii. Za ciemno, za mocne pomarańcze. kadr ok.
Przykro, ale na mnie nie działa. Raczej słabo jest....
Nikon
Skontaktuj się z nami