Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Elmot teraz ja;)

no to teraz moje wypociny

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Jak dla mnie tylko 1 i 4. 5tka wogóle odpada auto stoi w miejscu, w 3 fajnie wyglądało by tło ostre mz.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

co do 3 mam jedno z ostrzejszym tłem ale nie wyglada fajnie rozmyte jest o wiele lepsze a co do 5 to auto stało

Domyślnie

Dobra, robota, chociaż faktycznie w przypadku 5 chyba nie oparłeś się pakusie pokazania zdjęcia, które dla osób nie będących przy jego robieniu jest nieczytelne (w sensie treści czy też opisu wydarzeń).
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

szczerze to przy takiej pogodzie jaka panowala w momencie kiedy bylem na patelniach a i ustawieniu stref dla mediow takich a nie innych ( ktore potem i tak sie zmienily eh te safety) nie bylo tam zabardzo ciekawie a to akurat bo spodobal mi sie tlum w tle i ogien z rury

Domyślnie

3 - ja jak dla mnie najciekawsza. Dodatkowo w kadrze jakby pokazała się jakaś lala w bikini to byłby szał :P
    Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
    foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki

Oszczędny w słowach Awatar Fazzi86
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Tak z ciekawości, nr 5 ustrzeliłeś na pierwszym przejeździe tego odcinka na Walimiu? Bo chyba byliśmy w tym samym miejscu

Domyślnie

prawdopodobnie a ludziow tam troche bylo a co, masz podobne??

Oszczędny w słowach Awatar Fazzi86
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja akurat tego nie robiłem, ale mój kolega bo we dwóch tam byliśmy cyknął i ma identycznie ustawionego Abrama też z taką marchewą z rury. Jak zobaczyłem jego fotę momentalnie mi się Twoja skojarzyła Widać musieliśmy stać koło siebie nieświadomie

Uprawnienia umieszczania postów