Szukaj
Jak dla mnie tylko 1 i 4. 5tka wogóle odpada auto stoi w miejscu, w 3 fajnie wyglądało by tło ostre mz.
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
co do 3 mam jedno z ostrzejszym tłem ale nie wyglada fajnie rozmyte jest o wiele lepsze a co do 5 to auto stało![]()
Dobra, robota, chociaż faktycznie w przypadku 5 chyba nie oparłeś się pakusie pokazania zdjęcia, które dla osób nie będących przy jego robieniu jest nieczytelne (w sensie treści czy też opisu wydarzeń).
szczerze to przy takiej pogodzie jaka panowala w momencie kiedy bylem na patelniach a i ustawieniu stref dla mediow takich a nie innych ( ktore potem i tak sie zmienily eh te safety) nie bylo tam zabardzo ciekawie a to akurat bo spodobal mi sie tlum w tle i ogien z rury![]()
3 - ja jak dla mnie najciekawsza. Dodatkowo w kadrze jakby pokazała się jakaś lala w bikini to byłby szał :P
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki
Tak z ciekawości, nr 5 ustrzeliłeś na pierwszym przejeździe tego odcinka na Walimiu? Bo chyba byliśmy w tym samym miejscu![]()
prawdopodobniea ludziow tam troche bylo
a co, masz podobne??
![]()
Ja akurat tego nie robiłem, ale mój kolega bo we dwóch tam byliśmy cyknął i ma identycznie ustawionego Abrama też z taką marchewą z rury. Jak zobaczyłem jego fotę momentalnie mi się Twoja skojarzyłaWidać musieliśmy stać koło siebie nieświadomie
![]()
Skontaktuj się z nami