Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Blasius.G
    Gość

Domyślnie Wiosna na przedmieściach Jury

Ostatnio przewaznie Jurajskie krajobrazy i inne tematy z mojej strony. Chyba dlatego, ze bardzo lubie Jure
    Domek stamtad sie nie spodobal. Moze krajobrazy...

1.

2.

3.

...i tyle:} Moze jakbym umial lepiej obrabiac...

Domyślnie

obróbka obróbką, ale najpierw sam materiał musi byc interesujący. Tutaj raczej widoczki niezbyt porywają.
    Jura malownicza jest, pamietam jakiś czas temu w Pieskowej skale byla nawet wystawa foto - wariacje na temat zamku i samej okolicy, calkiem - pamietam - niezłe zdjecia...

Czyli jest gdzie szukać inspiracji.

a tak BTW, 3-ka po naprawieniu balansu bieli, przyciemnieniu nieba i pokombinowaniu tu i ówdzie, ma szanse na pierwszą trzydziestkę
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

To sa "przedmiescia Jury". W sercu jest wiecej atrakcyjnych obiektow. Uwazam, ze tez zasluguja na uwiecznienie. Jest tam teraz bardzo bujnie w kwestii roslinek i bardzo przyjemnie. Bujna roslinnosc widac na 1.
    3.- nie wiem co jest nie tak z balansem bieli? Za zielono? Dal mnie kolory sa dosyc naturalne. Przyciemnic niebo... Chcialbym umiec Mam czasem takie zdjecia gdzie bym je chetnie nieco przyciemnil ale nie mam pojecia jak przyciemnic czesc obrazu w Gimpie (z ktorego korzystam).
    Po takiej masie zle ocenionych zdjec powinienem chyba czyms innym zajac ale najwyzej bede do przyslowiowej szuflady fotografowal

Uprawnienia umieszczania postów