Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: obrazki II

Domyślnie

wow....Jedynka czadowa......zmasakrowała resztę
    Fotografowanie jest nie tylko czynnością mechaniczną - jest to również akt magiczny.

mój loverboy

Domyślnie

bez sensu ta jedynke wrzucilem - heloł! tam sa tez inne zdiecia! fajnie, ze sie podoba.

ps. i kto to jest ten peterson? sprawdza sie, ze nie ma co za duzo cudzych zdiec ogladac - jakbym wczesniej podobne widzial, to bym stwierdzil, ze szkoda czasu na powtorki i zamiast kwadrans polowac na moment poszedlbym na nalesnika

Domyślnie

Jedynka masakra niesamowita gratulacje
    VISCA EL BARCA !!!

Domyślnie

...fajny set dziadu ;] Podoba mi się linia i człowieczy kontrapunkt na jedynce. Wielka szkoda ,że ubogo w fakturę ale cóż nie można mieć wszystkiego ;] Tomaszewski kiedyś powiedział ,że zdarzało mu się usuwać z reportażu najlepsze zdjęcie po to aby w ogóle miał on (reportaż) prawo bytu. Takie małe nawiązanie do tego co napisali przedmówcy. Mimo wszystko ja pokazanych zdjęć nie traktował bym jako reportażu. Gratki za 1, reszta ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    ...fajny set dziadu ;] Podoba mi się linia i człowieczy kontrapunkt na jedynce. Wielka szkoda ,że ubogo w fakturę ale cóż nie można mieć wszystkiego ;] Tomaszewski kiedyś powiedział ,że zdarzało mu się usuwać z reportażu najlepsze zdjęcie po to aby w ogóle miał on (reportaż) prawo bytu. Takie małe nawiązanie do tego co napisali przedmówcy. Mimo wszystko ja pokazanych zdjęć nie traktował bym jako reportażu. Gratki za 1, reszta ok.
    bardzo ciekawe to spostrzezenie Tomaszewskiego - warte wziecia pod rozwage. dzieki.

Domyślnie

1 zajebioza, gratz!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    ps. i kto to jest ten peterson?:
    To taki facet, który popełnił podobne zdjęcie, i nie był to cyfrowy kolaż. Chociaż, mogę się mylić co do samego Petersona. W każdym bądź razie, gdzieś już widziałem podobne.
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta
    To taki facet, który popełnił podobne zdjęcie, i nie był to cyfrowy kolaż.
    zeby rozwiac Twoje watpliwosci ujawnione w powyzszym, jak i poprzednim poscie - to oczywiscie rowniez nie jest "cyfrowy kolaż".

Domyślnie

Zatem zgoda, choć pozostanę przy swoich wątpliwościach.
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów