Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 1 Skakun

Domyślnie 1 Skakun

Jeśli to skakun

1

2

3

4

Szybkie są

Domyślnie

Skakun arlekinowy .Kadrowo bardzo ładnie na 2 i 4 .Popracuj troszkę nad nierównym światełkiem i będzie super .Bardzo mi się podoba że podszedłeś do sprawy inaczej niż zwykle podchodzi się do skakunów,nie poszedłeś w max powiększenie ...
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Za Bullterem

Cytat Zamieszczone przez Bullter Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba że podszedłeś do sprawy inaczej niż zwykle podchodzi się do skakunów,nie poszedłeś w max powiększenie ...
    Pozdrawiam
    Ja tam idę w jeszcze bardziej drugą stronę...
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

A mnie nie pasi. Dla mnie skakun musi mieć pokazaną mordkę, ale to dla mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Za Bullterem

Ja tam idę w jeszcze bardziej drugą stronę...
    Że tak się zapytam:
    Jak duży może być taki łobuz?

Domyślnie

www.google. pl
    a tak powaznie 5-7mm
    edit
    bulter wyjasnij co chodzi z tym nierownym swiatlem - tak nawiasem widze ze mamy te same psy ;d
    na forum. bulterier. tym zoiltym od mojej znajomej Asi ze stroszka mam nicka miszo pzdr

Domyślnie

Bullterowi (he, he... przyzwyczaiłem się już do "Leiera" ) zapewne chodzi o to, że światło jest dość kierunkowe i mocne z jednej strony (2 i 3), czasem skakun siedzi w cieniu, a uwagę raczej przyciąga oświetlona część badyla.

Tak, ten gatunek do dużych nie należy... choć jak na nasze skakuny, jest całkiem spory - do ok. 7mm. Największy z naszych to Marpissa muscosa osiągająca blisko 1,5cm.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Naja - Darek już naświetlił sprawę .
    Gratuluje psiaka , są jedyne i nie powtarzalne .Na "pomarańczowym" dawno nie byłem , ale wspólne konwersacje na wystawach z Mimi pamiętam .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Spoko dzieki Darek Taki widze kompromis trzeba przybrac w zastanym albo mixe aby cienie nie powstaly, albo przesłona albo iso albo czasem ekspozycji, musze to opanowac .
    Bulter <piwo>

Sory za wcinke do tematu, a skakuny sobie skaczą

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów