Szukaj
Lubie kolejowe klimaty. Podoba mi sie pokazanie tych maszyn ze Stanow. Chetnie zobaczylbym tez ujecia z boku, z tylu- tych lokomotyw. Jakbys gdzies kiedys mial okazje je obfotografowac, to bede czekal![]()
sprocket...ciekawe skąd Ci się wzięło, żeby wrzucić
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
velaskez jestes zły ?Zobacz ile radochy dalismy koledze 'blase, obiecuje cos jeszcze pokazac bo sam lubie takie klimaty
![]()
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Nie jestem zły. W sumie to dlatego zamieściłem, bo wiem że takich fanatyków tu mamyFanatyków w dobry tego słowa znaczeniu.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Pierwsze niestety nie. Drugie dużo dużo ciekawsze ale LD przeszkadza. Amerykańce są długie, chętnie zobaczyłbym więcej składu.
Skontaktuj się z nami