Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Auto Profi Show

Domyślnie

Wszystkie są ok, dobrze oddaję klimat moim zdanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hidden_Lucas Zobacz posta
    ogólnie, co roku, słabsze te imprezy.
    nie zgodze sie. tym razem bylo ciekawiej. dorzucono cala czesc driftu i os'a.

Zresztą nie pamiętam, żeby kiedyś naprawdę na mtk były fajne imprezy motoryzacyjne
    w tym roku byly tam pierwszy raz. wczesniej byl spodek. miejscowka ma plusy i minusy, ale bylo okay.

zdjecia jak zdjecia, czesc mi podchodzi, a czesc nie. na pewno nie podoba mi sie walenie lampa centralnie po kobiszach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    na pewno nie podoba mi sie walenie lampa centralnie po kobiszach.
    mi tez ale wbudowanej lampy nie da sie inaczej skierowac a zewnetrznej nie mam
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

ja walczylem na iso 3200 na canonie 5d i dalo rade, choc zabawy z rawami mialem od groma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta

w tym roku byly tam pierwszy raz. wczesniej byl spodek. miejscowka ma plusy i minusy, ale bylo okay.
    racja, w tamtym roku był spodek, a ja pisząc to odnosiłem się do roku 2007 eh jak ten czas leci heh
    podtrzymuje zdanie, że dla mnie to była średnia impreza, patrząc na rok 2007 było słabiej (nie licząc driftu) ale myślę kwestia gustu, niezbyt lubię oglądać auta z salony heh nawet jak to egzotyk typu ferrari czy audica preferuje imprezy typu cultstyle.de, czy Pfingsttreffen Bautzen bądź polski VAG event , a na mtk czy summer car partyto się zawsze chętnie wybieram, bo mam rzut beretem więc czemu nie. Chodź myślę, że każda impreza jest dobra, bo można pofocić i zdobyć trochę cennego doświadczenia.

pozdrawiam
    Nikon
    automotive photography - www.hiddenlucas.pl

Domyślnie

racja, w tamtym roku był spodek, a ja pisząc to odnosiłem się do roku 2007 eh jak ten czas leci heh
    pewny jestes, ze nie mylisz imprez -> rok 2007 ;] ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów