OS 3 i 6 pierwszego dnia (Kamionki - Jawornik). Miejscówka w Walimiu, od tego nawrotu który był praktycznie w centrum Walimia, jakieś 200 może 300m w górę odcinka (dwie fajne ciasne 90tki)![]()
Szukaj
OS 3 i 6 pierwszego dnia (Kamionki - Jawornik). Miejscówka w Walimiu, od tego nawrotu który był praktycznie w centrum Walimia, jakieś 200 może 300m w górę odcinka (dwie fajne ciasne 90tki)![]()
slynna walimska kostke rozpoznalemdziekuje za odpowiedz
Witam,
Zestaw bardzo fajny. Zwłaszcza bokiem do przodu - to jest to co tygryski lubią najbardziej w rajdach.
Pozdrawiam
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
To ja tradycyjnie wystąpię w roli starego zgreda i pomarudzę. Ale wiesz, Fazzi, to dla Twojego dobra.
1. Ostrość na rękawicę i byłoby fajnie.
3. Nieostre i tyle - wiem, że pokusa pokazania dzwona jest silna, ale...
4. OK, bardzo OK.
5. j.w.
6. Fajno, choć z kadrem podjechałbym do góry - ta podłoga nic nie wnosi.
7. OK.
8. Fajny pomysł, dobre wykonanie. Skupiłbym się może trochę bardziej na lancerze, ale wtedy byłoby trudno pokazać, że C2 jest na fotce z rozmysłem.
9. Kadr - niepotrzebny dół.
10. Jak w 3 - nieostre auto i zasadniczo kosz.
Poprawa jest.Troszkę kolory jeszcze sprane...
Dzięki, wiem że może wyjść na plusCo do kolorów w sumie takie mi nawet podchodzą bo nie lubię sztucznie przesycanych, ale w sumie może się z nimi pobawię następnym razem i zobaczę co z tego wyjdzie. Z tym dołem to jeszcze mi się zdarza że w kadr za dużo wejdzie
![]()
cytując Dannego DeVito - "kaszanaa". I bynajmniej nie chodzi mi o same zdjęcia, bo te są udane, ale o kierowników machin wyścigowych.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Skontaktuj się z nami