Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kijas Zobacz posta
    sie mi się podoba karbon na tylnych lampach.
    nie karbon a wlokno weglowe jak juz, sorry za upierdliwosc, ale matka tlumaczka swoje robi.
    najbardziej mi podchodzi 3, chociaz fakt, ze mozna by podbic kolorki troche. No i ten napis Martini..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    No i ten napis Martini..
    .. Ty bys zapewne ta naklejke zerwal razem z lakierem

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Bonus najlepszy mz...

Domyślnie

Na 1 spolaryzowana osłona reflektora nie daje się skupić na czymkolwiek innym. 2 fajna, 3 też, ale spróbuj inaczej obrobić, wyeksponować temat, bo w tym wydaniu gubi się w kadrze. 4 nic specjalnego. Świetne naklejki

Domyślnie

nie karbon a wlokno weglowe jak juz, sorry za upierdliwosc, ale matka tlumaczka swoje robi.
    najbardziej mi podchodzi 3, chociaz fakt, ze mozna by podbic kolorki troche. No i ten napis Martini..
    Żaden karbon czy włókno węglowe tylko zwykła siatka mająca na celu wyrzucanie ciepłego powietrza nagrzanego podczas pracy silnika.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scrim Zobacz posta
    Żaden karbon czy włókno węglowe tylko zwykła siatka mająca na celu wyrzucanie ciepłego powietrza nagrzanego podczas pracy silnika.
    Tak jakoś mi się skojarzyło z ultralekkimi dodatkami w sportowych samochodach...

RObert - sam piszesz że jesteś upierdliwy, jakby nic dodać nic ująć

Pzdr

Kijas

Uprawnienia umieszczania postów