Szukaj
Widzę , że warunki oswietleniowe były nijakie. Szosteczka najlepsza, gdyby nie ta reka-ale wszystkiego nie mozna miec :]. 11 tez nie jest zla. 4 ladnie wyraza emocje piosenkarki :]. Zas pozostale zdjecia poprawne, w niektorych szumy raza oko, no ale...:]
Pozdrawiam
Mz 8... Ale o światło na scenie to się nie postarali...
Dzięki za komentarze. To już kolejny koncert (poprzednio Kupczyk w HRC), gdzie kryzys ekonomiczny widać gołym okiem - oszczędzają na oświetleniu i jużNa razie przestałem się przejmować szumami z D80-ki i zamiast rozpaczać, że nie mam D700 po prostu robię zdjęcia tym co mam.
chamsko szczerze, nawalonym z lekka, skojarzenia: aga zaryan -> zaryan -> zaryw -> niunie -> lans -> niunie -> lole -> najs -------> tego tu nie widze. -> nie widze -> kadry -> kompozycja -> czasy -> obrobka -> bryndza.
no tyle.
ppppppppppppps. ciezko mi tez, ale lepiej 3 zdjecia niz wiecej czasem, no ;]
dzięki za krytykę i będę wdzięczny jeśli trochę bardziej rozpiszesz się we wskazówkach na przyszłość
luz, choc nie bardzo wiem w czym. dla mnie uklad skojarzen byl dosc jasny, ale prosisz i masz:
staroslaskie przywitanie, czytaj: czesc!
pewny ciag myslowy, ktory przelatuje mi przez glowe.
generalnie opisuje co bym chcial zobaczyc. mila, moze troche taka tajemnicza, a na pewno intymo-klubowa atmosfere i kilka ladny kobisz.
tu opisalem braki techniczno-sprzetowe. kadry mi nie leza. czern po bokach mnie nie interesuje, ja chce zobaczyc artyste. czasy sa zle dobrane. obrobka mi zupelnie nielezy, moze dlatego ze jej prawie nie ma. bryndza - potoczne okreslenie stanu, gdy nie jest dobrze.
tez mam problem z selekcja i musze uprawiac na sobie lekki auto-sadyzm, aby nie dawac zbyt dlugich materialow. czasem naprawde lepiej dac 3 zdjecia niz wiecej slabych.
ps. mam nadzieje, ze teraz lepiej.
miodzio - dzięki za rozwinięcie poprzedniego posta, tylko nie wiem jak mógłbym poszaleć obróbkowo jak ciemno było jak w .... (mniejsza z tym u kogo i gdzie) a jak już coś świeciło to niekoniecznie było to coś neutralnego.
Skontaktuj się z nami