Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: co wybrac...

Domyślnie

shakk, a tak na predce cos tu znalazlem : http://cgi.ebay.pl/Nikon-AI-2-24mm-N...QQcmdZViewItem

Ja juz drugi obiektyw ostatnio z ebaya bralem! Sprzet maja w lepszym stanie niz na allegro i wybor wiekszy. ps F3jek tez jest tam sporo, mozna poprzebierac.
    Pozdrawiam!

Domyślnie Re: co wybrac...

Cytat Zamieszczone przez shakk
    porzadny kawal body lubie czuc cos w lapsku
    jakis zenit. na pewno go poczujesz
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Tylko F3 z wizjerem HP, ze trzy matówki (wszystkich jest 23), kostka do lamp AS-17...
    No, shakk, niezły wybór...

Pozdrawiam

Domyślnie

Vadim, wiem ze sa 23
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Vadim, nareszcie na forum kolego, dawno Cie nie bylo.

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Witaj slaw74. Też chciałbym być tutaj częściej, ale mam teraz ważniejsze sprawy na głowie, które nie pozwalają mi na zbytnią aktywność w nikonowskiej społeczności
    Mam nadzieję, że wkrótce wszystko się wyprostuje i znowu będę mógł troszeczkę poprzynudzać na forum...

Pozdrawiam

Domyślnie

Vadim, zycze powodzonka i sukcesu!!! zawsze z przyjemnoscia czytam Twe posty. Pozdrawiam!

Domyślnie

tak sobie mysle...moze wejsc w sredni format....Kievy88 nie sa wcale drogie....ew.moze jakas Mamiya C-220...
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

shakk, a tu dotknales juz tematu z innej beczki....

sam bylem kiedys zauroczony duzym formatem.... z negatywow i slajdow to chyba ideal, bez porownania z filmem 35mm. Odbitki jakie ogladalem z szerokich negatywow byly nie osiagalne dla malego obrazka.... tyle ze.... kto to dzis Ci jeszcze obrobi....

Wiem, wiem profilaby i inne..... tyle ze drogo. Jesli tu sa forumowicze, ktorzy narzekaja na nieekonomicznosc filmu 36 klatkowego.... bo na cyfrze maja setki fotek!!!

O tyle przy filmie 120mm bedzie jeszce gorzej... 9, 12 lub 16 fotek na rolce... czy to Wam forumowicze dzis wystarcza???

Domyślnie

slaw74, b&w w domciu....a slajdy i crossy w profilabach i innych siuwaksach

jak sprzedawalem f100 nie sadzilem ze wroce do negatywow,pozytwow,slajdow,wywolywaczy ))

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów