Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Kiedy wstaje swit

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Próbowałem zrobić kiedyś (analog) takie kadry ale z poziomu 20-30 cm - nie wyszło ładnie

kadrowo jest OK, brakuje mi tylko światła w tym zdjęciu i ... ostrości (??)

EDIT: Nie, nie .... już wiem, brakuje mi tej faktury piasku, którą potrafisz tak świetnie wyeksponować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Próbowałem zrobić kiedyś (analog) takie kadry ale z poziomu 20-30 cm - nie wyszło ładnie

kadrowo jest OK, brakuje mi tylko światła w tym zdjęciu i ... ostrości (??)

EDIT: Nie, nie .... już wiem, brakuje mi tej faktury piasku, którą potrafisz tak świetnie wyeksponować.
    ostrość poprawiłem, światelko ! ? no cóż to jest tego typu zdjecie że swiatło jest szczątkowe i albo się podoba albo nie

Domyślnie

Harb znowu eksperymentuje mz tego typu zdjecie bedzie sie podobac albo nie rzecz gustu , ja jestem na tak

Domyślnie

gdzies tyle małży znalazl --- mnie sie podoba tylko na pulpit sobie dac

Domyślnie

Jak eksperyment, to jak najbardziej na tak. Bardzo ładnie i intrygująco wyszło Janku
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Domyślnie

Na ścianę...!!!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo udany eksperyment. Ja jestem na TAK
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piter670 Zobacz posta
    Jak eksperyment, to jak najbardziej na tak. Bardzo ładnie i intrygująco wyszło Janku
    tak, trzeba szukać róznych rozwiązan - czasami impuls, intuicja, podpowiada nacisnij spust uwiecznij akurat ten moment - wtym przypadku urzekły mnie te połyskujace kamyczki na plazy w swietle wstajacego dopiero słońca które z boku waliło prosto w obiektyw

pozdrawiam

Domyślnie

Udane poszukiwania... Tylko żałuję, że nie mogę w pełni delektować się prezentowaną pracą... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów