Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sysunia...

Domyślnie Sysunia...

... to chyba ostatnia w tym roku , ale mlecyk na pewno byłby lepszy .Stary dziad ze mnie a bajki mi po głowie jeszcze chodzą .
    Mimo że pstryki były prawie po sobie zrobione , niestety różnią się znacząco od siebie światełkiem .Światełko zastane , folia srebrzona no i moja żona w akcji .

1.

2.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Wolę 1.
    ...ale 2 też super
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Noooo,ekstra,na szyszce jeszcze nie było.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Szkoda słów-wiadomo świetne

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Ale go fajnie wypatrzyłeś. Jedynka podoba się bardziej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

hehe widzę że żonka zaczyna dominować , inotylko patrzeć jak inicjatywę przejmie

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Dziękuje za komentarze

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    hehe widzę że żonka zaczyna dominować , inotylko patrzeć jak inicjatywę przejmie
    Arek dziś z rańca wywiozła mnie do nowego miejsca .No istny raj , robali w brud , stawów hodowlanych chyba z 10 .Miejsce marzenie dla macromaniaka .Pogoda dopisała ...deszczowa z mega mgłą i słoneczkiem tak delikatnie przez nie prześwitującym , że poczułem się jak w niebie.Napiszę jeszcze tylko że byłem świadkiem narodzin szablaka żółtego , czekałem na taką okazję parę lat , a tu jednego ranka dwie świerzynki znalazłem .Po 5 godzinach focenia wyglądałem jak prosię , brudny jak nigdy , ale szcześliwy .
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    hehe niedługo będzie daj spróbować a skończy sie tak że Buliter bedzie sam latał z kawałkiem foli
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów