Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

Na jedynce bardzo ciekawe niebo jakoś nie pasuje mi ten dół, ... bez rzepaku.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Jak się zdjęcie otwiera od góry to wygląda interesująco, ..... ale im niżej, tym napięcie bardziej siada.

Domyślnie

na 1 zdecydowanie za dużo dołu. Niebo kapitalne
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Za poprzednikami- góra naprawdę niezła ale dół z tą dużą ilością niedoświetlonej i przez to bladej ziemi nie leży mi za bardzo. A wystarczyło wejść kilka metrów w to pole...
    D90, N501.8,S18-50,T12-24, SB-900 plus radzieckie usłojenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paveu-K Zobacz posta
    Za poprzednikami- góra naprawdę niezła ale dół z tą dużą ilością niedoświetlonej i przez to bladej ziemi nie leży mi za bardzo. A wystarczyło wejść kilka metrów w to pole...
    to jest rzadki rzepak i wejscie w pole niczego nie zmieniłoby - natomiast obiektyw tele zrobiłby to, bo skróciłby perspektywę

generalnie jest niezle aczkolwiek te "dziury" psuja odbiór - ze swoim pierwszym rzepakiem tez tak miałem, za kolejnym razem juz sie zwraca na takie rzeczy uwagę

ps . też pomógłby przysiad i lekkie uniesienie szkła w górę, ale autor to juz "niemłody forumowicz" powinien o takich ewentualnosciach pamietać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    to jest rzadki rzepak i wejscie w pole niczego nie zmieniłoby - natomiast obiektyw tele zrobiłby to, bo skróciłby perspektywę

generalnie jest niezle aczkolwiek te "dziury" psuja odbiór - ze swoim pierwszym rzepakiem tez tak miałem, za kolejnym razem juz sie zwraca na takie rzeczy uwagę

ps . też pomógłby przysiad i lekkie uniesienie szkła w górę, ale autor to juz "niemłody forumowicz" powinien o takich ewentualnosciach pamietać
    Niestety nie popisałem się "refleksem" i zanim zacząłem co innego kombinować to niebo już "oklapło". Jak widać nie mam wystarczająco refleksu nawet przy zdjęciach krajobrazowych

Dzięki waszym uwagą teraz dopiero do mnie dotarło jak cienki jest dół na fot. 1.
    Odnośnie fot.2 to podłoga miała być taka tylko upstrzona trochę rzepakiem.

Może w takim razie fot 3 będzie trochę lepsze.

fot. 3

Uprawnienia umieszczania postów