Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: olga w kolorze

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie olga w kolorze

od niedawna zaczalem sie fascynowac kolorem... ciekawy jestem co o tym sadzicie...

1.

2.

regulamin

Domyślnie

Jak dla mnie jest fajnie. Delikatnie.
    Szum dodał uroku.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Fajne, mięciutkie światło i ciepłe kolorki. Na drugim przyjemny kadr. Na jedynce możnaby powalczyć z kadrowaniem (trochę za dużo lewej strony) i przeszkadza brak ostrości na oczach.
    Ogólnie bardzo przyjemne zdjęcia.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

fajnie, miekko przyjemnie aczkolwiek troszke jakby braklo ostrosci... minimalnie... bardziej czuc to na 2

Domyślnie

Jak dla mnie to te 2 strzały są BOSKIE! Klimacik, kolory, szum, kadry ... no wszystko mi się podoba.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

ładne światełko i GO

Domyślnie

Podobają się chociaż jedynka bardziej

Domyślnie

Jedynka lepsza choć zachowałbym więcej głowy u góry. Szkoda że tak bardzo ingerowałeś obróbką w ogólna fakturę zdjęcia. Naturalne kolory i światło prosto z obiektywu chyba lepiej by tu zagrały. I nie bardzo rozumiem tą chropowoatość tła po prawej i jej brak po lewej + jasne smugi przy rzęsie. Widać kombinowanie.
    Ale jest dobrze, mi się podoba.
    Pozdrawiam
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

no... w koncu znalazl sie ktos, kto wychwycil jakies buble na zdjeciu thx volt, bo nie wszystko z tego wczesniej zauwazylem ale faktycznie - obrobki tutaj bylo duzo... troche sie musialem nagimnastykowac, zanim udalo mi sie uzyskac powyzsza tonalnosc... a ze byla to niemalze nieskonczona ilosc prob, pojawily sie defekty w wyniku zbyt malej dokladnosci no coz... nie placzmy nad rozlanym mlekiem... mam nadzieje, ze next time bedzie lepiej

dzieki wszystkim za komentarze
    regulamin

Uprawnienia umieszczania postów