Witam.
Czy ktoś z wie może gdzie mogę kupić sb800 - nową i czy w ogóle jestem w stanie w tej chwili taką lampę kupić?? Proszę o ew. namiary.
Dzięki.
Szukaj
Witam.
Czy ktoś z wie może gdzie mogę kupić sb800 - nową i czy w ogóle jestem w stanie w tej chwili taką lampę kupić?? Proszę o ew. namiary.
Dzięki.
Raczej może być ciężko nową, bo już jej nie produkują. A jak będzie to za duużą kasę![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
No właśnie, tego też się spodziewałem. Jednak gdyby ktoś znalazł gdzieś ostatnią sztukę to bardzo proszę o info. Dzięki.
Jeżeli znajdziesz to różnica w cenie do SB900 będzie znikoma.
Powstaje pytanie, czy warto?
Tutaj jest... podpis
Teraz nie myśl o SB800 tylko o SB900 lub tańszej, SB600.
Z cenami wróciliśmy do roku bodaj 2005, wówczas podobnie jak dzisiaj mniejsza kosztowałw ok.1100 zł a większa ok.1800 zł.
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
POtrzebuję lampę do D80. Też myślałem o SB900. JEst troch duża moim zdaniem. Nie wiem tez czy wykorzystam wszystkie jej możliwości. A co myślicie o SB 600 do D80. Dziękuję Wam za dotychczasowe opinie. POzdrawiam.
A co proponowalibyście z pozostałych marek... Metz, Sigma...??
Metza polecam, swietne lampy za rozsadne pieniadze. 48-1, jesli nie zalezy ci na trybie master albo 58-1 jesli chcesz nim wyzwalac inne lampy.
Skontaktuj się z nami