Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Karkonosze zimą

Witam, jestem nowy na forum Przegladalem wlasnie topik Karkonosze II i doszedłem do wniosku, że też się pochwalę zdjęciami z tych okolic
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam

Domyślnie

jak ponumerujesz zdjęcia, to będziemy rozmawiać

Domyślnie

Koniecznie ponumeruj - jest kilka smakowitych kąsków

Domyślnie

Ponumerowane

Domyślnie

Moi faworyci to 9 i 6 w takiej właśnie kolejności

Domyślnie

Ładne prace... Najbardziej przypadły mi do gustu 6, 7 i 9... Tonacja na 2 również interesująca...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Świetnie pokazałeś uroki Karkonoszy.
    Cała seria bardzo ciekawa, są kadry które wymagały sporego samozaparcia i niezłego dreptania by złapać takie światło u góry. 6 z „płonącym” niebem świetna, 8 z mgiełkami i wschodzącym światełkiem również niczego sobie, 9 klasyczna.
    Bardzo ciekawe ujęcie na 4 schronisko Luční bouda i w oddali widać Ještěd ale jakoś nie mogę zlokalizować skąd ta fota jest zrobiona?
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

... dla mnie ósemka ma niesamowity potencjał, nie wiem jak wyglada pełna klatka, ale z tego da się zrobić kilka fajnych fot

Domyślnie

dziękuję za opinie i dorzucam jeszcze dwie fotki:

10.

11.

@ostrytux, zdjęcie nr 4 jest zrobione ze Śnieżki

No i mały bonus z tego samego wypadu, czyli każdy ma takie himalaje na jakie sobie zasłużył ;p

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów