Szukaj
mnie się obydwa podobają, ale jak już tak kombinujesz z czymś duuuużym na głowie, to trza było Panią całą pozasłaniać, a nie widać ręce jak sobie trzyma ten obrus, czy co to tam ;P i w ogóle góra "zwala" się na dół, taki se efekt, ale zdjecie piękne poza tym, a modelka.... ech no genialna!![]()
Hmobrus to to nie był tylko jakaś "prawdziwa jedwabna turecka chusta"... Koncepcja wyszła podczas, że tak powiem.
miło że mimo "walenia się góry na dół" się podoba.
Jeszcze inna wersja, tym razem "obrus" na głowie. W modnej ostatnio crossowej koncepcji obróbki.
F4s, F801s, D300s, N50/1.8, N35-70/2.8, N80-200ED/2.8, T17-50/2.8, SB900
2 kolor ładniejsza ni 3 dla mnie bomba
Trójeczka chyba fajna, ale jak mam ją zobaczyć całą w rozdziałce 1600x1050 i z narzutem przeglądarki na paski? Może jednak zmniejsz trochę, tak jak regulamin to "proponuje" - będzie przyjemniej oglądać i komentować dla nas, a tym samym i dla Ciebie.
Z rozmiarami się rozbrykałem, następnym razem się poprawię...Tym czasem jeszcze jedno (bok 900).
4.
F4s, F801s, D300s, N50/1.8, N35-70/2.8, N80-200ED/2.8, T17-50/2.8, SB900
Na 3 jak dajesz już takie wielki to mogłeś jej trochę poprawić skórę pod nosem i na prawym policzku![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
3ka byłaby dobra gdybyś oka nie uciął.
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami