Szukaj
Na dokładną ocenę zdjęć nie pora i głowa nie ta, ale ogólnie ładne są. Modelka super i widać, że wie o co chodzi.
mfffdx
najlepsza jedynka moim zdaniem przez wzgląd na światło i spojrzenie
pozdrawiam
dziewczyna faktycznie zjawiskowa!
jestem za 1 - najlepsza, chociaż trochę te wszystkie elementy stroju do siebie średnio pasuja, ale to pomijalny szczegół, 2 może być, na trójce zdecydowanie przesadzone mizianie twarzy! wygląda plastikowo i niefajnie, no i 4 też baaardzo fajna, ale wygląda jakby nosek był poprawiany w kolorach, bo cień tak się "odcina" od tej oświetlonej części - am I right?
ogólnie seria na duży plusmi się podoba
![]()
No Panie ładnie pokazane.
Modelka jak najbardziej wery gód.Foto nr 4 wygrywa.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Szkoda, że na 2 nie popatrzyła w obiektywOgólnie super.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Odniosę się tylko do trzeciej fotografii. Ktoś, niedawno, pokazał w tym dziale fotografię dziewczyny w rzepaku. Nie podobała mi się tam widoczna i mocno zakłócająca odbiór linia horyzontu, odwracająca uwagę od podmiotu zdjęcia. Tutaj udało się nieco podnieść punkt widzenia i wyeliminować ten destrukcyjny plan. Gratuluję, bo zdjęcie naprawdę dobre. Natomiast nie jestem zwolennikiem hardcorowego "noise ninja", chociaż wiem, że większość kobiet nie ma nic przeciw![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Skontaktuj się z nami